Regija

Reakcije boraca na Rakićevu pobjedu: 'Znao sam da je puno superiorniji, ali...'

Aleksandar Rakić vs Anthony Smith
 Screenshot
Aleksandar Rakić u nedjelju je uvjerljivo stigao do pobjede u jedom od ključnih mečeva poluteške kategorije

Nakon 15 minuta totalne dominacije Rakić je upisao svoju 13. profesionalnu pobjedu, a ona je ovoga puta ostvarena u okršaju s bivšim izazivačem Anthonyjem Smithom.

Aleksandar je veći dio glavne borbe UFC Vegas 8 priredbe kontrolirao u parteru te tako svima poslao poruku i pokazao da nije samo udarač.

Jedna takva izvedba neke je iznenadila, neke oduševila, a neki su od njega izgleda ipak očekivali nešto agresivniji pristup u trenucima kad je bilo očito da Smithu i na nogama nanosi veliku štetu. Pogotovo brutalnim 'low kickovima' koji su odzvanjali lasvegaškim APEX kompleksom.

Nakon što smo već prenijeli reakciju možda i budućeg prvaka Dominicka Reyesa, u nastavku članka izdvajamo vam i komentare još nekoliko poznatih MMA lica.

"Smith je izgledao kao borac srednje kategorije. Rakić je imao sjajnu izvedbu protiv protivnika iz samog vrha. Skroz je ugušio njegovu igru. Ova kategorija sada izgleda vrlo zanimljivo." - Jimi Manuwa.

"Pobijedio je, ali dominacija je provedena bez rizika. Dakle, dobra pobjeda, ali ne i 'wow' kakva pobjeda!" - Gilbert Burns.

"Da je ovo 'Contender Series' Dana mu ne bi dao ugovor." - Belal Muhammad.

"Rakić se iskazao protiv TOP konkurencije. Stvarno je teško završiti 'Lionhearta', ali Rakić je pokazao koliko je dobro potkovan u raznim segmentima igre." - Megan Anderson.

"Trebao je pričekati zvono za proslavu." Alan Jouban.

"Ti udarci u noge..." - Stephen Thompson.

"Znao sam da je Rakić puno superiorniji, ali zašto nije dovršio borbu na nogama?" - upitao se pak Marvin Vettori.

Linker
23. travanj 2024 16:00