Roberto Soldić poslao jasnu poruku predsjedniku KSW-a

Robertu Soldiću (17-3) nedostaje akcije, a da se želi čim prije vratiti borbama poručio je i u jasnoj poruci upućenoj samom vrhu poljskog KSW-a.

"Želim se boriti, organizirajte meč bez publike. Znate da sam spreman za bilo koga!" - poručio je preko Instagrama Roberto Soldić predsjedniku i vlasniku poljskog MMA giganta - Martinu Lewandowskom.

Hrvatskog nokautera zaželjeli su se i njegovi brojni fanovi koji su ga posljednji put u akciji imali prilike gledati u rujnu 2019. kada je jednoglasnom sudačkom odlukom u Londonu svladao Michała Pietrzaka.

'RoboCop' je nakon tog dvoboja već imao dogovoren još jedan nastup. Naime, prije točno mjesec dana trebali smo ga gledati na KSW 53 priredbi u Lodzu, ali je meč njega i MMA veterana Mariusa Žaromskisa, kao i ostatak čitave priredbe, odgođen zbog pandemije koronavirusa.

Kada će se i protiv koga Roberto vratiti, u ovim trenucima nije poznato, ali podsjetimo na to da se nedavno 'zakuhala' priča o borbi u kojoj bi mu potencijalni protivnik bio slavni britanski borac Paul Daley. Više o tome pročitajte OVDJE.

Screenshot Instagram
 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!