Regija

Stipe Miočić poslao poruku Zagrebu i Hrvatskoj: 'Vi ste pravi ratnici! Moje srce je tamo s vama'

Stipe Miočić
 Instagram
UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić je povodom niza potresa koju su u vrijeme pandemije koronavirusa pogodili Zagreb poslao poruku podrške gradu kojega je u nekoliko navrata posjetio.

"Mojoj obitelji, prijateljima, fanovima, svima na koje je utjecao taj stravičan potres u Zagrebu... Tako sam slomljen zbog ove vijesti u ovo već strašno i teško vrijeme. Znajte da je moje srce tamo s vama. Vratit ćemo se jači nego prije. Volim te, Hrvatska, vi ste svi ratnici! Ostanite jaki!", poručio je Stipe Miočić.

Podsjetimo, Zagreb je u nedjelju ujutro pogodio snažan potres koji je uzrokovao veliku materijalnu štetu i smrt 15-godišnje djevojčice. Od tada je grad zatreslo još na desetke manjih potresa, a sve se događa usred krize zbog pandemije koronavirusa.

Miočić je u Hrvatsku dolazio na pripreme prije pohoda na pojas prvaka, kada ga je ugostio Mirko Filipović i pomogoao mu s treninzima. Dolazio je i na druženja s fanovima, ali i privatno u posjet obitelji. Prije ugovora UFC-a i Reeboka, nastupao je u hlačicama s hrvatskom šahovnicom po uzoru na Cro Copa.

"Najopakiji čovjek na svijetu" još se oporavlja od ozljede oka koju je zadobio u revanšu s Danielom Cormierom prošlog ljeta, kada je pobjedom vratio pojas. "Vatrogasca" sada vjerojatno čeka treći meč s DC-om, kojeg priželjkuju i UFC i njegov predsjednik Dana White. No, pitanje je kada će se UFC-ov program nastaviti jer je najjača MMA promocija zbog koronavirusa već odgodila sve priredbe do sredine travnja.

Linker
27. travanj 2024 02:11