Regija

Sve spremno za Megdan 'Za bolja vremena', Pantić i Petje predvode program u Novom Sadu

 Megdan
Megdan FC održava svoju sedmu priredbu te prvu u 2020. godini, nazvanu 'Za bolja vremena'

Ukupno devet borbi održat će se u novosadskoj dvorani Spens, na programu sedme priredbe Megdana, no svakako će najveća pažnja biti na kickboxing ogledu međunarodne visoke kvalitete između Čede Pantića i Sama Petjea.

Mladi borac iz Modriče do sada se pokazao kao jedan od najtalentiranijih boraca u regiji, a kroz nastupe u promociji je postao vodeća kickboxing zvijezda Megdana. Sad će imati priliku savladati dokazano najveće ime u regiji te bivšeg dvostrukog FFC prvaka, Sama Petjea. Slovenac iza sebe ima nastupe u gotovo svim najvećim promocijama svijeta, no i on je već neko vrijeme bez jakog meča, tako da će i za njega ovo biti vrlo važan ispit.

Pokraj Slovenca u glavnoj borbi, njegov poznati sunarodnjak nalazi se i u drugoj po važnosti. Osmi okršaj po rasporedu odradit će iskusni Bojan "Želva" Kosednar i Nikola Joksović. Srpski borac slavio je u svih pet nastupa do sada, a ovim putem će tražiti svoj najpoznatiji "skalp" do sada. Na prošle dvije Megdanove priredbe savladao je braću Radaković.

Spomena vrijedan je svakako ogled teške kategorije između Mamadou Lamine Senea i Toleda Canellasa, a tu je Aboubacar Bathily, borac kojeg je Megdan predstavio uz nadimak "Baby Zulu". Njegov protivnik je Milan Vrbić. Megdanovom borilištu vraća se i popularni Crnogorac, Miloš Janičić. Kompletan program priredbe možete vidjeti na slici ispod teksta, a za one koji žele više informacija, tu je Tapology. Sve bi trebalo započeti u 18 sati.

Megdan

Linker
19. travanj 2024 00:14