Regija

(VIDEO) Rade Opačić opravdao svoj nadimak ‘‘Ubojica druge runde‘‘, serijom udaraca nokautirao je Kamerunca

Rade Opačić

 Screenshot/senshi.gala Instagram
Srpski kickboksač pokazao je svoju snagu protiv Daniela Lentieja, a uspješan je bio i slovenski borac, Samo Petje

Rade Opačić dokazao je svoju klasu na Senshi 22 priredbi u Varni, u Bugarskoj.

Istaknuti srpski kickboksač, jučer (subota, 6. srpnja) je u St. Constantine i Helena Resortu uvjerljivo svladao kamerunskog protivnika, Daniela Lentiea. Ovom pobjedom Opačić je još jednom potvrdio svoj status vodećeg kickboksača Srbije.

27-godišnjak dodao je još jedan impresivan nokaut svojoj profesionalnoj karijeri. U nedostatku prilika u ONE Championship promociji, Opačić je, poput bosanskohercegovačkog borca Ahmeda Krnjića, odlučio okušati sreću u Senshi organizaciji, natječući se u full contact disciplini.

Unatoč tome što je ovo bio njegov debi u ovom formatu, Opačić je dominirao borbom. Njegov protivnik, Lentie, nije se pokazao doraslim izazovu te je nokautiran u drugoj rundi.

Zanimljivo je da je Opačić opravdao svoj nadimak "Ubojica druge runde", s obzirom na to da je većinu svojih pobjeda ostvario upravo u toj rundi.

Dvometraš iz Beograda ovime je ostvario svoju 20. profesionalnu pobjedu, od kojih je čak 16 došlo nokautom. Sedam od tih nokauta dogodilo se u njegovoj omiljenoj drugoj rundi. Uz ovih 20 pobjeda, Opačić u karijeri bilježi i šest poraza.

Srpski kickboksač dio je ONE Championshipa, ali trenutno nema ugovoren meč u azijskoj organizaciji.

Slovenski borac, Samo Petje, također je slavio u svojoj borbi protiv Bugara, Atanasa Bozhilova. Petje je do pobjede došao prekidom od strane liječnika.

Rezultate ostalih borbi sa Senshi 22 priredbe pogledajte niže.

Linker
07. rujan 2024 00:56