Regija

(VIDEO) Fight Nation Championship objavio kompilaciju najboljih trenutaka prve priredbe

Donald Ćosić
 screenshot
Novoosnovana hrvatska borilačka promocija, Fight Nation Championship, prošlog je mjeseca održala svoju prvu priredbu, na kojoj je publika mogla uživati u deset borbi. Kao najbolji uvod za drugi FNC, koji se održava 14. prosinca, pogledajte kompilaciju najboljih trenutaka sa spomenute prve priredbe.

Prva priredba održana je u dvorani American Top Teama, čiji su borci zapravo činili većinu ovog programa. I većina njih pokazala je koliko se dobro radi u toj dvorani. Prije svega su tu misli na Donalda Ćosića, Adrianu Vuković, Luku Čurkovića, Jakoba Kosića i Karla Smodilu, koji su upisali ekspresne pobjede prekidima, no nikako se ne smije preskočiti trijumfe Đanija Barbira, Patrika Čelića i Roka Krušića, koji su također pokazali veliki potencijal.

Na programu su se našle i dvije "semi-pro" borbe u kojima su slavili Ilija Brkan i David Forster. Svi najbolji trenuci priredbe skupljeni su u kompilaciji koja se nalazi ispod teksta.

Što se tiče druge FNC priredbe, na plakatu su kao glavne zvijezde najavljeni Luka Ćurković, Adriana Vuković i Đani Barbir, no također su najavljena i neka već dogovorena uparivanja. Za Barbira je tako poznato kako će se boriti protiv Ivana Karačića, dok će se Jakob Kosić boriti protiv Domagoja Buhinjaka. Osim već spomenutih, poznato je kako bi na drugoj priredbi ponovno trebali nastupiti i talentirani Rok Krušič te Patrik Čelić koji je proteklih mjesec dana proveo bruseći svoje vještine na Tajlandu. Očekuje se i nastup njegovog kolege Stipe Brčića, čiji je nastup na prvom FNC-u otpao zbog ozljede.

Ulaznice za drugu priredbu nalaze se u prodaji. Kako se prošli put tražila karta više, nemojte ovog puta zakasniti. Sve informacije možete pronaći OVDJE.

Linker
15. travanj 2024 15:26