Regija

(VIDEO) Luda prva runda i poraz Bekavca u okršaju s bivšim KSW-ovim izazivačem

Przemyslaw Mysiala i Stjepan Bekavac
 Screenshot (KSW, Facebook)
Prvih pet minuta ovog dvoboja zaista ćemo jako teško zaboraviti

Stjepan Bekavac (19-11) nije uspio prekinuti negativan niz te je u poljskom Lodzu na KSW 55 priredbi doživio peti uzastopni poraz.

Uspješniji od Stipe u subotu je bio bivši KSW-ov izazivač Przemyslaw Mysiala (24-10-1) koji je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Bio je to za fanove vrlo zabavan meč koji nam je ponudio jednu od najluđih uvodnih rundi u 2020. godini. Prvih pet minuta ovog dvoboja zaista ćemo jako teško zaboraviti.

Mysiala je od samog starta pokazao kako mu je cilj borbu premjestiti u parter te je odmah krenuo s rušenjima, no Bekavac je u uvodnim minutama uvijek pronalazio rješenja za povratak na noge.

A upravo na nogama Stipe je u jednom trenutku snažnom i preciznom ljevicom uzdrmao svog suparnika. Mysiala nije izgledao dobro, činilo se da bi ga još jedan dobar udarac dokrajčio, ali nije se dao poljski veteran i nekako je izdržao nalete 37-godišnjeg hrvatskog borca. Uhvatio je Mysiala potom klinč, malo se pribrao te u zadnjoj minuti ponovno doveo Bekavca u parter.

A tek je onda krenula ludnica u zadnjim sekundama...

Mysiala u jednom trenutku uspijeva doći u 'full mount', no Stipe se izvlači, radi novi preokret i kreće s nekoliko udaraca zaključiti rundu, ali u tom pokušaju naletava na 'upkick' koji ga je umalo nokautirao. Srećom, ubrzo je stigao znak za kraj runde. I to kakve!

Nastavak borbe ipak je bio nešto mirniji, a onda polovicom druge runde Mysiala ruši Bekavca i u zadnjoj minuti ove dionice nizom udaraca tjera suca na prekid meča.

Dosta je toga Stipe i obranio, no činilo se kako više nije imao rješenja za 'ground and pound' svog suparnika.

Završnicu ovog meča pogledajte OVDJE.

Linker
10. travanj 2024 12:33