Regija

(VIDEO) Najavljen idući SBC, Goran Reljić otkrio protiv koga se bori

Goran Reljić
 Instagram
Poznat je datum iduće priredbe Serbian Battle Championship promocije, a nedugo nakon toga svog je protivnika objavio Goran Reljić, koji bi trebao biti jedna od glavnih zvijezda priredbe. Ista će se održati 19. lipnja u Odžacima.

Nakon što je 14. ožujka SBC 27 održan u Vrbasu bez gledatelja u dvorani, jedna posebna izvedba priredbe dogodit će se 19. lipnja u Odžacima, već standardnoj SBC lokaciji. Za sada iz promocije službeno nisu otkrili imena boraca, no poznate su neke informacije.

Priredba će se održati na otvorenom, odnosno na površini ispred SPC dvorane, što bi značilo da bi u tom slučaju određeni broj gledatelja trebao biti prisutan. Sve to bit će odrađeno uz standardnu SBC produkciju, koja se pod vedrim nebom već iskazala u Bačkoj Palanci.

No, dok promocija nije najavila niti jednu borbu, to je napravio Goran Reljić, koji je već ranije otkrio kako će tamo nastupiti. Na svom Facebook profilu obavijestio je kako će se za ovu borbu uputiti u tešku kategoriju, gdje će mu se suprotstaviti Pelu Adetola. Otkrio je Goran kako je bio spreman nastupiti u srednjoj, poluteškoj ili teškoj kategoriji te da je na kraju ugovorena ova borba.

Adetola je kao i Goran nastupio na posljednjoj SBC priredbi. I dok je hrvatski borac tamo početkom druge runde nokautom savladao Pedra Dos Santosa, Adetola je poražen nakon tri runde borbe protiv Fabija Maldonada.

Serbian Battle Championship tako postaje prva regionalna promocija koja je službeno najavila svoj povratak, a čini se kako su uspjeli pronaći i način kako da to odrade što bliže uvjetima kakvi su u slučaju uobičajene situacije. Dodatne informacije, uključujući popis borbi, očekuju se uskoro.

Linker
26. travanj 2024 13:25