KSW 51

(VIDEO) 'On je legenda, ali sad je moje vrijeme!' Objavljena najava za glavni meč borilačkog spektakla u Zagrebu

KSW je objavio posebnu video najavu za glavnu borbu KSW 51 priredbe koja će se održati 9. studenog u Areni Zagreb. Pogledajte što o svom velikom okršaju kažu Erko Jun i Marisuz Pudzianowski.
Erko Jun
 screenshot/KSW

Poljska borilačka promocija još jednom se odlučila novo tržište otvoriti nastupom borca koji je na više različitih načina zapravo njihov zaštitni znak. Mariusz Pudzianowski najuspješniji je natjecatelj u povijesti "World's Strongest Men" prvenstava, a nakon snagatorske karijere prebacio se na jednako veliku borilačku. Ona možda nije velika po rezultatima, ali je svakako velika po onome što znači za europsku scenu i koliko je zapravo on samim svojim imenom utjecao na to da KSW postane ono što je danas.

Njegov protivnik u Zagrebu bit će jedno novo ime slične pozadine. Kako je Pudzian svoju popularnost dobio kroz spomenuta "Strongmen" natjecanja, tako je Erko Jun putem fitnessa, treninga i zdrave prehrane. Nakon što je postao jedan od najutjecajnijih europskih influencera na tom polju, odlučio se iskušati u slobodnoj borbi. Ušao je u UFD dvoranu u Düsseldorfu i rekao svoje želje, a sve dalje je povijest. Zapravo, sadašnjost i budućnost, budući da ga je KSW odmah prigrlio.

"Gledao sam ga, on je legenda. Sjećam se njegove prve borbe, bila je to velika stvar za MMA. Mnogi su sumnjali da se može boriti, ali on se zadržao. Dokazao je da to može, a sad to radim ja. Jedina razlika je što sam ja mlađi i eksplozivniji od njega. Sad je došlo moje vrijeme za zasjati", rekao je Erko Jun u ovoj najavi.

"Prozvao me je putem društvenih mreža, stari vuk protiv mladog. Nisam tako što mogao odbiti, sretan sam što ga mogu testirati", najavio je borbu Pudzianowski, a borbu je najavio i KSW-ov suvlasnik, Maciej Kawulski:

"Kroz svoju karijeru Pudzianowski se susreo s iskustvom, brzinom, tehnikom pa čak i onime što je zapravo teško povjerovati - snagom. Ovog puta testirat će se protiv mladosti."

Najava ove borbe prva je pojedinačna najava za KSW 51, a objava iste samo nam je znak kako je velika priredba sve bliže. Točnije, do spektakla u Areni Zagreb ostalo je samo 18 dana. Najavu ove borbe pogledajte ispod teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:12