Regija

(VIDEO) Patrik Čelić najavio FNC 2 borbu i opisao kampove u Njemačkoj, Kolumbiji i Tajlandu

Patrik Čelić
Patrik Čelić do prošle godine bio je jedan od najuspješnijih hrvatskih amatera u borilačkim sportovima. Ove godine prešao je u profesionalni MMA, gdje ga ovog vikenda čeka treća borba. Nju je u ovom intervjuu najavio te je opisao svoja iskustva iz tri velika kampa u kojima je ove godine proveo ukupno četiri mjeseca.

Svoju karijeru Čelić je započeo kao grappler u zagrebačkom klubu Mangetsu, gdje je brzo prepoznat njegov veliki talent, ali i spremnost za rad. Brzo su došli sjajni rezultati, a on je s vremenom uz grappling počeo trenirati ostale vještine potrebne za tranziciju u MMA. Ona je u pravom obliku došla ove godine, a Patrik je uz svog kolega i prvog mentora, Stipu Brčića, došao do uspjeha u prvom pro nastupu.

Drugi profesionalni nastup upisao je prije dva mjeseca na FNC 1 priredbi, a u toj promociji odradit će i svoj treći nastup. Ovim putem smo ga najavili, ali smo s Patrikom prošli kroz njegov dosadašnji borilački put. Također, nismo mogli izbjeći temu tri velika kampa koja je posjetio ove godine. Prvo u Düsseldorfu, gdje je odradio i profesionalni debi, zatim je dva mjeseca proveo s Ivanom Habazin u Kolumbiji, tijekom njenih priprema za meč protiv Claresse Shields, dok je između dva FNC nastupa mjesec dana proveo na Tajlandu.

Pogledajte što nam je ovim putem rekao borac kojem predviđaju velike stvari u karijeri.

Linker
19. travanj 2024 23:31