Regija

(VIDEO) Roberto Soldić u prvom planu najave za jubilarni KSW 50

65 dana prije jubilarnog 50. eventa KSW-a, poljska promocija u javnost je pustila prvu službenu video najavu. Nakon što je prošli londonski event borce predstavio kao pankere, ovog puta stiže jedna puno uglađenija verzija. U svojevrsnom prvom planu najave nalazi se prvak velter kategorije, Roberto Soldić

Nakon 15 godina organiziranja MMA priredbi, KSW je došao do svoje 50. manifestacije. Nakon ljetne pauze tijekom koje će se sve pripremiti za to da ne bude niti najmanjeg nedostatka, londonska Wembley Arena ugostit će pravi spektakl. KSW je odlučio gotovo sve svoje najveće zvijezde staviti na jedno mjesto i u isti kavez.

Među tim najvećih zvijezdama nalazi se Roberto Soldić, koji je dobio posebno mjesto u prvoj službenoj video najavi. Upravo je on prvi naveden među borcima koji će nastupiti, a također je dobio možda i najmoćniji kadar (ovaj na naslovnoj slici članka). Protivnika za Roberta KSW još uvijek nije objavio, no sve se čini kako će po njega krenuti izvan svog rostera. To bi značilo kako će u pitanju vjerojatno biti neko poznato ime, koje igrom slučaju trenutno nema ekskluzivni ugovor s nekom drugom promocijom.

KSW ne sumnja kako će 14. rujna rasprodati Wembley Arenu, kao što su već napraviti prije devet mjeseci. No, ovog puta sve žele podići na jednu još višu razinu, kako produkcijski tako i kvalitetom programa. Gledajući koja sve imena su najavili, to bi im moglo poći za rukom. Pogledajte ovu najavu i uvjerite se!

Linker
16. travanj 2024 08:29