Regija

(VIDEO) Svi hrvatski borci uvršteni među deset KSW 56 trenutaka koje morate ponovno pogledati

Soldić vs Materla
 screenshot/YouTube (KSW)
Objavljena je kompilacija deset najboljih trenutaka KSW 56 priredbe, a dio nje su i hrvatski borci

Iako su hrvatski borci na KSW 56 priredbi upisali po dvije pobjede i dva poraza, nastupi sve četvorice itekako su imali dobrih trenutaka te su svi uvršteni u KSW-ovu kompilaciju deset najboljih trenutaka priredbe.

Ivan Erslan, koji je zbog trenutka nepažnje početkom druge runde ostao bez pobjede u borbi za titulu protiv Tomasza Narkuna, našao se na devetom mjestu, zbog sjajne kombinacije iz prve runde, kojom je pokazao Narkunu kvalitetu svog boksa i velika je šteta da na toj seriji, koja je itekako imala efekta, nije uspio dodatno profitirati. Francisco Barrio i Mateusz Legierski našli su se na sedmom mjestu. Legierski prvobitno zbog sjajnog rušenja, a "Croata" zbog još bolje tranzicije u parteru, nakon koje je završio u gornjoj poziciji. Hrvatski borac izgubio je na kraju većinskom odlukom sudaca u borbi koja je mogla na obje strane.

Roberto Soldić i Filip Pejić ovdje su se našli završnicama svojih borbi. Soldić je na četvrtom mjestu na račun boksačkih serija, kojima je prvo uzdrmao, a onda i završio legendarnog bivšeg prvaka Michala Materlu, dok je Fiipu Pejiću pripalo prvi mjesto. Ništa drugo s nokautom u 11. sekundi borbe nije niti moglo biti.

Spomenutu kompilaciju možete pogledati OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 18:00