K1 i Boks

Skandalozni boksački prvak šokirao snimkom iz karantene: 'Ovako trebate udariti ženu...'

Billy Joe Saunders
 screenshot/Youtube
Billy Joe Saunders nije se smirio niti u vrijeme karantene, nego je zapravo napravio možda i najšokantniju stvar do sada. Naime, na internetu se pojavila snimka na kojoj on objašnjava kako je potrebno udariti ženu nakon što tijekom samoizolacije više ne budeš u stanju trpjeti njeno ponašanje.

Riječ je o snimci koje se proširila putem Whats App aplikacije, a na njoj vidimo Saundersa kako u dvorištu stoji pokraj boksačke vreće i objašnjava na koji način je potrebno udariti ženu dok se nalazite u izolaciji. Da, to je uistinu svjetski boksački prvak super srednje kategorije prema WBO i snimka je autentična. Uostalom, nije se Billy Joe, koji je određen za idućeg protivnika Canela Alvareza, niti pokušao izvući iz situacije niti je kasnije išta negirao.

"Želim napraviti jedan video za vas sve očeve, muževe i sve koji imate djevojke. Covid-19 je ozbiljna stvar i svi smo izolirani u malim prostorima", rekao je u početku, da bi onda nastavio s onim skandaloznim dijelom:

"Ako vam vaša žena puno prigovara, vi pokušavate ostati strpljivi i mirni, no nakon šestog dana biste jednostavno eksplodirali. Odjednom, krenula je prema vama, pljuje vam otrov u lice, spremna reći nešto poput toga da ste ostavili posuđe. Nešto što ju je moglo razljutiti. Hoda prema vama i vi u tom trenutku jednostavno izgubite strpljenje. Eksplodirate i pogodite ju posred brade. U trenutku će joj zasvijetliti pred očima, vidjet će bijelo i pitati što se dogodilo. Neće znati što se događa, a vi je u tom trenutku završite koljenom."

screenshot

Skandalozna snimka i dalje putuje internetom, no mi je iz objektivnih razloga ovdje nećemo podijeliti. Mediji nisu došli do Saundersa, ali je zato nedugo nakon objave snimke on postavio objavu na svoj Twitter profil u kojoj se pokušavao ispričati.

"Nikad ne bih učinio nešto takvo i da vidim nekoga gdje udara ženu, ja osobno bih ga rastavio na komade. Imam kći i da vidim nekoga kako je prst stavio na nju, to bi bio njegov kraj. Ispričavam se ako sam uvrijedio bilo koju ženu. Ostanite blagoslovljeni", napisao je.

Ovo je samo jedan u nizu Saundersovih skandala. Posljednji je onaj od prije desetak dana, s početka krize oko koronavirusa, kad je nazvao Delta Airlines te prijavio svog prijatelja kao zaraženog virusom, da bi ovaj istog trenutka bio uklonjen sa zrakoplova te testiran. Na kraju je naravno bio negativan, a Billyju je sve to bila vrlo zabavna šala. U prošlosti njegovih skandala ističu se šovinističke uvrede Gennadyju Golovkinu, situacija kad je svog sina predškolske dobi nagovorio da na vaganju njegovog protivnika udari šakom u međunožje, ali i događaj za koji je kažnjen na sto tisuća funti, kad je ovisniku o cracku ponudio 150 dolara ako ovaj zauzvrat pred kamerama napravi seksualni čin.

Pored svega toga, Billy je neporaženi boksač i svjetski prvak, koji je za 2. svibnja imao ugovoren meč karijere. Trebao se boriti protiv Saula 'Canela' Alvareza, no taj je meč, kao i svi veliki mečevi u idućim tjednima, za sada odgođen za neodređeni datum.

Linker
01. svibanj 2024 17:10