LLUIS GENE Afp
OČARAN HRVATOM

‘Najbolji nogometaš s kojim sam igrao je Luka Modrić. I to daleko najbolji, nema toga što ne može napraviti!‘

Darren Bent koji je s Modrićem igrao u Tottenhamu nije dugo razmišljao tko mu je najbolji suigrač
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2022. 14:14

Bivši engleski nogometaš Darren Bent je odgovarao na pitanja navijača, a 38-godišnjak nije mogao ne istaknuti Luku Modrića. Na pitanje tko je najbolji igrač s kojim je igrao u karijeri, Bent je bez razmišljanja istaknuo hrvatskog kapetana s kojim je igrao u Tottenhamu u sezoni 2008./2009.

"Najbolji nogometaš s kojim sam igrao u karijeri je Luka Modrić. On je bio daleko najbolji. Bio je tako dobar da nitko nije bio iznad njega. Bio je fantastičan. Ne postoji ništa što on ne može napraviti. Imao je sjajnu viziju, dodir, dodavanje... Ma bio je baš daleko najbolji nogometaš s kojim sam igrao", nahvalio je Modrića Bent.

Bent je, osim za Tottenham igrao i za Sunderland, Aston Villu, Fulham, Brighton, Derby County i Burton Albion u kojem je 2018. godine završio karijeru. Modrić je u međuvremenu 2012. godine prešao u Real Madrid s kojim je osvojio četiri Lige prvaka, četiri Svjetska klupska prvenstva, dva španjolska prvenstva, španjolski kup, tri europska Superkupa i četiri španjolska Superkupa, a 2018. godine je osvoio i Zlatnu loptu za najboljeg igrača na svijetu.

Linker
07. svibanj 2024 22:29