ROBYN BECK Afp
FURY NAKON SPEKTAKLA

‘Wilder je ogorčeni gubitnik, idiot. Prišao sam mu nakon meča, htio sam ga zagrliti. Znate što je rekao?‘

Tyson Fury nokautirao je Deontaya Wildera u završnom poglavlju trilogije u Las Vegasu
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2021. 07:41

Nakon velikog trijumfa britanski boksač bio je bijesan na suparnika koji, kako kaže, nije pokazao nikakvo sportsko ponašanje.

Fury je navodno prišao Wilderu nakon sjajne borbe i pokušao ga zagrliti, ali je naišao na odbijenicu.

"Prišao sam mu i rekao: 'Dobra borba čovječe, a on mi je rekao ne želim ti pokazati nikakvo poštovanje ili sportsko ponašanje'. Odgovorio sam: 'Nema problema'. Bio sam iznenađen. Ogorčen je gubitnik, idiot", rekao je Fury nakon pobjede.

image
ROBYN BECK Afp

"Ja sam sportaš, prišao sam mu da pokažem ljubav i poštovanje, ali on nije htio uzvratiti. Zato se molim za njega", dodao je Fury u izjavi za BT Sport.

image
ROBYN BECK Afp

Televizijske snimke i fotografije iz ringa uistinu pokazuju kako je Fury prišao Wilderu nakon borbe, koji je ignorirao 'Kralja Cigana'. Nakon spektakularne borbe koja je završila nokautom u 11. rundi Wilder je završio u bolnici na pregledu.

image
ROBYN BECK Afp

"Srušio me par puta, patio sam, Wwilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wwilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene. Kada su ulozi na stolu, ja uvijek mogu isporučiti...", zaključio je Fury.

image
ROBYN BECK Afp

image
ROBYN BECK Afp

Linker
24. travanj 2024 00:35