Regija

Stipe Miočić: 'Prijedlog Tysona Furyja nema nikakvog smisla, ali pristao bih i na to...'

 Ilustracija/ Screenshot (YouTube)
Stipe Miočić osvrnuo se u razgovoru s Arielom Helwanijem i na svoje boksačke ambicije. Prije svega na potencijalni meč s aktualnim WBC-ovim prvakom Tysonom Furyjem koji je još prije detroniziranja Deontaya Wildera prozivao najuspješnijeg UFC-ovog teškaša.

Priča o novom sudaru borilačkih svjetova malo je splasnula nakon što je Wilder aktivirao klauzulu i tako usmjerio boksačka događanja prema trećem susretu s 'Kraljem Cigana'. Svjestan je toga i Miočić koji je pozorno pratio revanš Furyja i 'Brončanog bombardera'.

Tijekom razgovora s Helwanijem od Stipe se zatražio komentar na Wilderovu bizarnu izliku. Podsjetimo, bivši je prvak za poraz od Furyja, između ostalog, krivio i 18 kilograma težak kostim u kojem se prošetao prema ringu.

"Znao sam da 'nemam noge' zbog te uniforme. Samo sam je isprobao, i to prvi put, u noći prije borbe. Nisam mislio da će biti toliko teška. Imala je 18, možda i više kilograma s kacigom i svim baterijama", pravdao se Wilder nakon meča.

"Što je tu je, ja nikad ne bih imao takvu izliku. Uostalom, nikada se ne bih prema ringu prošetao s toliko opreme", s osmjehom je na licu komentirao Stipe.

Helwani je u istom intervjuu podsjetio Miočića i na Furyjev prijedlog da se bore u kavezu, s MMA rukavicama, ali po boksačkim pravilima.

"To nema nikakvog smisla", bez oklijevanja je ispalio Stipe.

"Boksačka pravila u kavezu... Ali pristao bih i na to. 100 posto. Pristao bih i na boksački meč u ringu, nosio bih ako treba i 18 kilograma tešku opremu prema ringu. Što god", dodao je UFC-ov prvak.

Linker
27. travanj 2024 08:49