UFC

'Tebi ništa nije jasno, riskiraš milijune'

 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AFP
Ozljeda Paula Coste (13-0) natjerala je UFC da se okrene drugim opcijama pa je tako novu priliku u borbi za naslov dobio Yoel Romero. Prema brazilskom borcu, Israel Adesanya (18-0) napravio je veliku pogrešku što je prihvatio taj meč.

Adesanya će svoju prvu obranu titule imati 7. ožujka kada je na rasporedu UFC 248 priredba. Nakon tjedana brojnih nagađanja te prepucavanja s Costom i Romerom, aktualni prvak u konačnici je odlučio da želi biti što aktivniji te je samim time odbio pričekati Brazilca.

"Kako jadan lik. Adesanya ne razumije biznis, PPV prodaju, novac... Ništa. Njemu nije jasno da bi borba sa mnom bila veća od bilo koje. Pogotovo od ove s Romerom", rekao je Costa u razgovoru za MMA Fighting.

Ponajbolji borac srednje kategorije nije htio previše ulaziti u prognozu borbe Adesanye i Romera, ali je upozorio 'The Last Stylebendera' da riskira milijune koje bi mogao zaraditi borbom protiv njega.

"Možda pobijedi, možda izgubi. A ako izgubi, onda će ponovno biti nitko i ništa. Neće više biti neporažen, neće biti prvak, a propustit će priliku da zaradi milijune u borbi sa mnom", zaključio je 28-godišnjak iz Belo Horizontea.

Linker
07. svibanj 2024 05:19