UFC

Adesanya najavio spektakl: 'Pogledajte kako izgleda taj napucani majmun, sve ću mu naplatiti!'

Israel Adesanya
 Harry How/Getty Images/AFP
Israel Adesanya veseli se svojoj idućoj borbi i jako ga motivira to što će mu protivnik biti Paulo Costa, borac prema kojem nema niti približno dobro mišljenje. Još jednom se negativnim komentarom osvrnuo na njegov izgled, ali je i objasnio što ga oko njihove nadolazeće borbe posebno veseli.

Rijetko koji fan mogao je ostati zadovoljan onime što je Israel Adesanya pružio u svom posljednjem nastupu. No, za borbu kojoj je nedostajalo atraktivnosti kriv je jednako koliko i Yoel Romero. Budući da je uzeo pobjedu kojom je i dalje ostao UFC-ov prvak srednje kategorije, može se reći da je njemu cilj opravdao sredstvo. Ipak, za iduću borbu si ne želi tako nešto dozvoliti, posebno jer očekuje i kako će Paulo Costa biti borac koji će se u startu drugačije postaviti.

"Iduća borba je moja priča, nema nikakve veze s Costom ili bilo čime drugim. Riječ je o mom vlastitom dokazivanju. Nakon prošle borbe, u kojoj sam se imao posla sa statuom, ovog puta vjerujem da ću se jako dobro zabaviti", rekao je Adesanya u razgovoru za MMA Fighting, usput se osvrnuvši na način kako se protiv njega borio Yoel Romero.

LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 07: Israel Adesanya reacts to a punch from Yoel Romero in a Adesanya decision win to retain the middleweight title at T-Mobile Arena on March 07, 2020 in Las Vegas, Nevada.   Harry How/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Harry How/Getty Images/AFP
Adesanya vs. Romero

Nije mogao izbjeći komentar na izgled svog protivnika, za kojeg mnogi fanovi smatraju da nije nastao prirodnim putem. Čini se kako se on slaže s istima, no kao da mu to stvara dodatnu motivaciju.

"Meni je to zapravo savršena slika. Pogledajte ga kako izgleda. Taj napucani majmun, zli gad koji izgleda poput Ivana Draga. Doći će ovaj mršavac i isprašiti mu dupe. Vidjet ćete što ću mu tek napraviti nakon toga. Sva sranja koja je govorio prije borbe, sve ću mu naplatiti. To vam garantiram", obećao je, da bi onda najavio kako će borba izgledati:

"On će biti tip koji ide naprijed i napada me, no već od samog početka će me osjetiti. Osjetit će me kao što me nitko prije nije osjetio. Jedini koji me osim Kelvina Gasteluma pritisnuo bio je Talijan, Marvin Vettori. Njih obojica su zapravo napucani majmuni. Veselim se tom ispitu, znam da je bolji od Vettorija i ne bori se iz kontragarda. Savršen je za mene, iako sam se u posljednje vrijeme navikao boriti protiv kontragarda. Veselim se borbi protiv borca u klasičnom gardu, borca koji radi stvari koje sam vidio milijun puta."

screenshot/Youtube
Paulo Costa

Još uvijek nije poznato kad bi se borba mogla održati, no kraj ljeta ili početak jeseni izgleda kao datum za koji bi Brazilac mogao biti u potpunosti spreman nakon podužeg oporavka zbog kojeg je već otpala njihova prvobitno planirana borba te zbog kojeg je i dalje na prisilnoj pauzi.

Ne skriva prvak da je nestrpljiv, no isto tako bi mu ovo vrijeme trebalo dati prostora za stvoriti dodatnog materijala. Jer on tu borbu ne misli odraditi samo u Octagonu.

"Bit će to zabavno, sve od samog uvoda u borbu. Prvo ću ga uništiti na mikrofonu. Moj Bože, njegov polomljeni engleski, pripazite na to. Pripazite i vodite bilješke kad dođe do konferencija za medije, vaganja i sučeljavanja te na kraju same borbe", najavio je Adesanya na kraju show koji namjerava pružiti.

Nakon razočaranja u borbi protiv Romera, ostao je i fanovima dužan atraktivne borbe u kojoj će pokazati što sve može. Poput borbi protiv Kelvina Gasteluma i Roberta Whittakera.

Linker
26. travanj 2024 11:16