UFC

(ANKETA) Izaberite idućeg Usmanovog izazivača, koja vam se od ponuđenih opcija najviše sviđa?

Kamaru Usman
 Jason Silva / AGIF / AFP
Iako je ne tako davno sve vodilo prema Jorgeu Masvidalu, posljednjih se tjedana spominjalo nekoliko različitih imena u kombinacijama za idućeg protivnika aktualnog prvaka iz velter kategorije - Kamarua Usmana.

Kamaru Usman UFC-ov je tron preuzeo u ožujku 2019. godine kada je nakon 25 minuta borbe jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Tyrona Woodleyja. 'Nigerijska noćna mora' od tog je nastupa samo jednom zakoračila u Octagon i to na UFC-u 245 kada je pojas obranjen u fantastičnom meču s Colbyjem Covingtonom.

Tko je idući na redu za prvaka? U ovim trenucima nije jasno, ali ako pogledamo koja se to imena najviše spominju posljednjih tjedana, izbor bismo mogli svesti na njih pet.

Kao prva tri kandidata navest ćemo borce koje je prije nekoliko dana Dana White izdvojio kao glavne favorite.

To su Colby Covington, Jorge Masvidal i Leon Edwards. White je u intervjuu za ESPN još uoči posljednjeg eventa naveo i Gilberta Burnsa kao nekoga koga se "može uključiti u tu priču". S obzirom na to da je Brazilac u međuvremenu jednom dominantnom predstavom svladao bivšeg prvaka Woodleyja, onda je jasno da i on ima svoje mjesto u novoj Fight Site anketi.

Iako je White u razgovoru s ESPN-om rekao da Conor McGregor "neće biti idući Usmanov protivnik", Irca smo ipak uvrstili u ponudu. Što zbog činjenice da ga je Kamaru nedavno javno pozvao na meč, a što zbog toga što se s Conorom nikad ne zna...

Linker
20. travanj 2024 11:40