UFC

'Big' John McCarthy nazvao Jonesa 'apsolutnim gubitnikom': 'Ovoga puta ideš u zatvor!'

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
John McCarthy otvoreno je kritizirao Jona Jonesa, poručio mu da je izvan kaveza apsolutni gubitnik, a od UFC-a je zatražio da uruči otkaz svom prvaku!

Prije nego što je postao najutjecajniji sudac u povijesti MMA-a, 'Big' John je radio kao policajac pa je i to iskustvo iskoristio u analizi problematičnog ponašanja Jona Jonesa.

Podsjetimo, 'Bones' je nedavno upao u nove probleme. Ovoga puta policija ga je u alkoholiziranom stanju zatekla za volanom, a tereti ga se i zbog nemarne upotrebe vatrenog oružja. UFC-ov prvak zbog novog je incidenta prvo uhićen, a zatim i pušten na slobodu s koje čeka 8. travnja kada se mora pojaviti pred sudom.

Jonesu sada ponovno prijeti zatvorska kazna, a McCarthy je uvjeren da ju ovoga puta neće izbjeći.

"Oh, on ide u zatvor. Garantiram vam da će ovoga puta neko vrijeme provesti iza rešetaka", izjavio je John u 'Weighing In' podcastu pa se izravno obratio Jonesu:

"U borbi pokazuješ koliko si dobar, ali ti si i yin i yang kada pričamo o tvom životu i borilačkim vještinama. Ti si svjetski prvak u kavezu, a izvan njega jedan apsolutni gubitnik."

McCarthy je otišao toliko daleko da je UFC-u poručio kako bi Jonesu trebali oduzeti pojas, ali i uručiti otkaz.

"Dao bih mu otkaz da sam ja taj koji vodi UFC. Znači, ne samo da bih mu oduzeo naslov, već bih mu i dao otkaz. Ako bi ga Bellator kojim slučajem htio dovesti u svoje redove, ja bih učinio sve što mogu da to spriječim. Zašto? Jer bi donio toliko loše promocije. Sve ono što prikazuje u kavezu u konačnici ne bi bilo dovoljno zbog stvari koje bi donosio svojim radnjama izvan njega. On je imao sreće što još nikoga nije ozlijedio. Mislim da on to ni ne želi, ali se dovodi u poziciju gdje nema kontrolu nad svojim postupcima. Što će se dogoditi ako netko izgubi život zbog njegovih postupaka?" - zaključio je umirovljeni sudac, a danas Bellatorov komentator.

Linker
26. travanj 2024 18:35