UFC

Sonnen: 'Osramotili su i ponižavali Jonesa, a istinu je rekao nakon svega tri sekunde!'

Jon Jones
 Screenshot (YouTube)
Iako ne brani postupke Jona Jonesa i novi incident UFC-ovog prvaka, Chael Sonnen u njegovom uhićenju vidi jedan drugi problem...

Jon Jones je, podsjetimo, prošlog tjedna uhićen u Albuquerqueu. Policija je UFC-ovu zvijezdu zatekla za volanom u alkoholiziranom stanju, a optužuje ga se i zbog nemarne upotrebe varenog oružja.

Internetom već nekoliko dana kruži snimka Jonesovog uhićenja, a njegov nekadašnji protivnik u njoj vidi jedan problem na koji još nitko nije ukazao, a to je ponašanje policije.

"Neću toliko ulaziti u sve te pravne stvari, ali oni su ga na neki način i malo osramotili. Možda postoji razlog zašto se to moralo napraviti. Iskreno, nisam to previše izanalizirao. No... Odmah su ga pitali je li pio i on je bez oklijevanja rekao - 'DA'. Idućih 13 minuta mi se zbog toga čini kao ponižavanje tipa koji je odmah u startu jasno predočio situaciju. Znam da ta situacija nije prekrasna, ali Jon je nakon tri sekunde rekao istinu. Pa čemu onda sve ono što smo zatim vidjeli?"- pita se Sonnen u razgovoru s TSN-om.

Jones je nedugo nakon uhićenja pušten na slobodu, no već se 8. travnja mora pojaviti na sudu. UFC-ovom prvaku zbog prijašnjih problema sa zakonom prijeti zatvorska kazna, ali ima i onih koji tvrde da bi ga od takvog raspleta mogla spasiti situacija s koronavirusom.

Linker
06. svibanj 2024 06:36