UFC

Bisping odgovorio na McGregorov komentar o 'jednookom borcu'

Michael Bisping
 screenshot
Conor McGregor nedavno je podigao puno prašine svojim poretkom najvećih boraca u povijesti MMA-a, a u jednoj se njegovoj poruci prepoznao i bivši UFC-ov prvak Michael Bisping.

Nabrajajući imena sa svoje liste, slavni je Irac kao najvećeg svih vremena naveo Andersona Silvu, ali i najavio da će ga do kraja svoje karijere sigurno prestići.

Conor je potom na drugo mjesto postavio samog sebe, dok je treću poziciju dodijelio legendarnom Kanađaninu Georgesu St-Pierreu uz riječi:

"GSP je treći. Puno manje pobjeda prekidom, no bio je prvak u dvije kategorije. Unatoč tome, daleko je od prva dva mjesta. Razlozi - napustio je velter uz puno primljene štete i pobjedu upitnom odlukom. Nikad se nije vratio u velter i izbjegao je borbu protiv Andersona. Vratio se tek kad se trebao boriti protiv jednookog borca. Igrao je na sigurno", objasnio je McGregor ovaj odabir pri kraju aludirajući na GSP-ov posljednji meč s Michaelom Bispingom.

Umirovljenom 41-godišnjem Britancu nije promakla ta poruka pa se tako preko Twittera obratio najpoznatijem MMA borcu današnjice.

"Ovaj jednooki borac je zapravo pobijedio tvoj broj jedan, a pored toga je i obranio svoj pojas. Tako da tvoja logika baš i ne drži vodu. U svakom slučaju, želim ti ugodan dan", odgovorio je Bisping McGregoru.

Meč o kojem 'The Count' priča dogodio se 27. veljače 2016. godine. Naime, tog je datuma u Londonu održan UFC Fight Night 84 kojeg su predvodili upravo Bisping i Silva, a pobjeda je nakon 25 minuta akcije pripala britanskom borcu.

Linker
26. travanj 2024 22:01