UFC

Blachowicz konačno pojasnio što se skriva iza komične poruke Jonu Jonesu

Jan Blachowicz i Jon Jones
 screenshot
Jan Blachowicz posljednjih je dana vruća tema u borilačkim medijima. Uz to što je, prema riječima Jona Jonesa, prvi favorit za poziciju idućeg izazivača, poljski je borac privukao pozornost jednom svojom komičnom porukom aktualnom prvaku.

Kada je odgovorio na Jonesovu odluku, Blachowicz je napisao - "Znači imamo spoj", da bi u nastavku nespretnim izborom riječi mnoge podsjetio na jedan oblik seksualne aktivnosti ('fisting').

Izjava je to koja je nasmijala MMA zajednicu, nešto više o istoj Jan je nekoliko dana kasnije progovorio razgovarajući s MMA Fightingom.

"To je bilo namjerno. Znam kako koristiti svoju šaku, ali samo za udaranje ljudi. Ne radi se o onome na što su neki pomislili, no dobro je da sada svi pričaju o tome. Pored svega, Jon Jones je započeo taj razgovor, a ja sam samo odgovorio. Bila je to dobra reakcija, zar ne? Uživao sam - bilo je smiješno. Znate, ja još uvijek učim engleski jezik i vjerujem da ću ga s vremenom pričati sve bolje i bolje", objašnjava Blachowicz.

Iako je Jones Jana nazvao "čudnim likom" zbog neobične izjave, Poljak je za svog potencijalnog suparnika ovoga puta imao samo riječi hvale.

"Briga me što on čini izvan Octagona. Znam da je on zaista dobar sportaš, jedan od najboljih na svijetu i sve što želim je - pobijediti ga u Octagonu. To je sve. Jedva čekam da me Bruce Buffer najavi kao izazivača, a dobra je stvar i ta što je Jones počeo izgovarati moje ime. Spreman sam za njega i mislim da se on možda malo i boji. Susrest ćemo se u Octagonu - to vam obećavam" zaključio je Blachowicz uz dodatak da s UFC-om još uvijek nije ušao u pregovore koji bi ovaj meč učinili službenim.

Linker
26. travanj 2024 11:10