UFC

Borci impresionirani Burnsom! Javio se Usman, a reagirala je i legenda sporta: 'Prestanite skupa trenirati'

Tyron Woodley, Herb Dean i Gilbert Burns
 Screenshot
Gilbert Burns uvjerljivo je svladao bivšeg prvaka Tyrona Woodleyja, a njegova izvedba impresionirala je profesionalne borce.

Iza 33-godišnjeg Brazilaca je jedna uspješna večer u lasvegaškom APEX kompleksu i najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri. Nekoć dominantni prvak Woodley izgledao je kao za klasu lošiji borac od Burnsa koji ga je praktički pa tijekom svih 25 minuta ostavio bez ikakve šanse.

Ono što je u noći sa subote na nedjelju 'Durinho' prezentirao u Octagonu nije oduševilo samo njegove fanove. Naime, impresionirani su bili i profesionalni borci, među kojima i nekoliko slavnih lica uključujući aktualnog prvaka iz velter kategorije - Kamarua Usmana.

Usman i Burns su inače prijatelji i trening partneri, ali to nekadašnjeg svjetskog BJJ prvaka nije spriječilo da na jedan pristojan način izazove čovjeka koji je trenutno na tronu.

Kamaru u svojoj prvoj reakciji na glavnu borbu UFC on ESPN 9 priredbe nije odgovorio na prozivku, ali je zato ukratko pohvalio kolegu kojemu je ovo bila već šesta pobjeda u nizu.

Reakcije boraca na Burns vs. Woodley:

"Sjajna izvedba mog čovjeka Gilberta Burnsa." - Kamaru Usman.

"Nevjerojatno je uopće pomisliti da je Durinho stigao iz lake kategorije, a izgleda veći od Woodleyja." - Brad Tavares.

"Woodley je pokazao srce prvaka. Imao je puno prilika da odustane, ali nije to napravio. Burns je, s druge strane, toliko dobar u posljednje vrijeme." - Belal Muhammad.

"Dajte Burnsu borbu za pojas." - Lando Vannata.

"Dobio sam odgovore na sva pitanja koja sam postavio. Bruns je zaista dobar, a njegove posljednje dvije izvedbe bile su na šampionskoj razini!" - Aljamain Sterling.

"Opaki velteraš je taj Gilbert Burns. Od prvog pa sve do posljednjeg zvona - nema nikakvih tragova borbe na njemu. Prozvao je prvaka i bolje mu je da sada prestanu skupa trenirati." - Mark Coleman.

"Impresionirana sam Gilbertom. Čestitam na sjajnoj pobjedi. Prijatelju, sretna sam zbog tebe." - Tatiana Suarez.

"Odlično odrađen posao." - Rafael dos Anjos.

Linker
26. travanj 2024 22:55