UFC

Chimaev dobio do sada najintrigantniju prozivku: 'Ja sam spreman za tebe!'

Neil Magny i Khamzat Chimaev
 screenshot/YouTube
Khamzata Chimaeva prozvao je borac koji bi u ovom trenutku bio savršen ispit njegovih mogućnosti

Nakon impresivne prve tri UFC borbe Khamzata Chimaeva, čečensko-švedskom borcu obećana je glavna Fight Night borba nakon što je UFC vrati s Fight Islanda u Las Vegas. O protivniku se za sada još ništa ne zna, a nije niti da je puno njih izrazilo interes testirati se protiv "Borza". Sve dok nije došla prozivka od strane jednog koji se zapravo čini kao savršen ispit trenutnih Khamzatovih mogućnosti te ukupno njegovih kvaliteta.

Chimaeva je prozvao Neil Magny i to tako da je uzeo fotografiju "tvita" u kojem je otkrivena vijest o idućoj borbi nove UFC zvijezde, ali i to kako se protivnika još uvijek nema, odnosno kako se radi na njemu.

"Što se čeka? Ja sam spreman za bilo koji dan u studenom", napisao je Magny na Instagramu.

Jedna još bolja i efektnija prozivka došla je nakon što je Chimaev putem Twittera zatražio "mršavog tipa", aludiravši time na Israela Adesanyu. No, ponovno se Magny prepoznao u tom opisu.

"Naučit ćeš uskoro respektirati mršave tipove. UFC, dajte momku ono što je zatražio", napisao je Magny tijekom jučerašnjeg dana.

Ovo je borba koju su fanovi u startu podržali i već su uslijedila pitanja prema UFC-u o tome zašto ista već nije ugovorena. Chimaev je najavio kako svoju iduću borbu želi odraditi u velteru, a UFC je najavio kako mu slijedi rangirani protivnik. Tako da se ovdje apsolutno sve uklapa, a Magny je po svim karakteristika i savršen borac za testirati nečiju ukupnu borilačku potkovanost.

33-godišnji Magny (24-7, 17-6 UFC) se trenutno nalazi unutar niza od tri pobjede te pet pobjeda u posljednjih šest nastupa, a posljednju je upisao ovog ljeta protiv Robbieja Lawlera. U karijeri je pobjeđivao borce poput Kelvina Gasteluma, Hectora Lombarda, Tima Meansa, Johnyja Hendricksa, Carlos Condita i Li Jinglianga. Na službenoj ljestvici izazivača velter kategorije, nalazi se na desetom mjestu.

Linker
25. travanj 2024 08:39