UFC

Čitatelji Fight Sitea izabrali idućeg protivnika Conora McGregora, pobjednik ankete pregazio konkurenciju!

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
 

Prije otprilike tjedan dana zatražili smo od vas da izaberete idućeg protivnika Conora McGregora, a sada smo odlučili baciti pogled na rezultate naše posljednje ankete.

McGregor se uspješno vratio u akciju i prije 10 dana u lasvegaškoj T-Mobile Areni za svega 40 sekundi uništio Donalda Cerronea. Nakon te borbe počelo se odmah raspravljati o idućem suparniku UFC-ove zvijezde, a svoj glas dali ste i vi u velikoj anketi Fight Sitea.

Nakon nešto više od 2100 glasova (u trenutku pisanja ovog članka) rezultati govore da je Jorge Masvidal vaš prvi izbor. Čak 47 posto čitatelja koji su sudjelovali u ovoj anketi svoj je glas dalo popularnom 'Gamebredu'.

Odmah iza Masvidala, ali s duplo manje glasova, smjestio se pobjednik iz meča Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona (23 posto). Uspješnijeg iz tog dvoboja, podsjetimo, saznat ćemo 18. travnja kada je na rasporedu UFC 249 priredba.

Na trećem mjestu je Justin Gaethje s 15 posto glasova. Slijede potom Nate Diaz s osam posto, a najmanje vas, kako stvari stoje, zanima McGregorov okršaj s aktualnim prvakom iz velter kategorije - Kamaruom Usmanom (6 posto).

Hvala na sudjelovanju!

Linker
26. travanj 2024 12:29