UFC

Colby Covington: Udarit ću Danu Whitea po licu svojim novim pojasom prvaka

Colby Covington
 Instagram
Colby Covington i dalje je veoma ljut na UFC zbog ponašanja u pregovorima za njegovu borbu protiv Kamarua Usmana. Iako je na kraju uspio dogovoriti borbu na posljednjoj PPV priredbi ove godine, nezadovoljstvo će teško otići. Zapravo, najavio je kako bi odnosi mogli postati još gori.

Nakon što su pregovori za glavnu borbu UFC 244 priredbe, u kojoj bi nastupili Kamaru Usman i Colby Covington propali, krenule su optužbe s dvije strane. UFC je govorio kako se s borcima nije bilo moguće dogovoriti, prije svega s Covingtonom, dok je Colby prigovarao kako se prema njemu nisu odnosili prema zaslugama. Na kraju je borba umjesto za UFC 244 dogovorena za UFC 245, ali Colbyjevo nezadovoljstvo je i dalje prisutno.

"Mogu vam reći tko neće staviti pojas oko mog pasa, a to je Dana White. Ako mi ga pokuša staviti, uzet ću mu ga i udariti ga njime preko lica", rekao je Covington tijekom gostovanja na Submission Radio podcastu, da bi odmah najavio kako će izgledati odnos nakon što postane prvak:

"Ovo je prilika da se pokažem UFC-u i kažem mi neka se j*bu, da me nije briga za njih i da se oni sad moraju obraćati meni. Nakon 14. prosinca će me zvati i moliti da se vratim. I ako mi ne pristupe na pravi način, vidjet će da se ja više nikad ne moram boriti. Već sad imam dovoljno novca da se ne moram više nikad boriti. Zarađujem šesteroznamenkaste cifre od svojih sponzora. Zarađujem više od sponzora nego što će Marty zaraditi našom borbom."

Još se kratko odlučio obračunati sa svojim glavnim poslodavcem, Danom Whiteom. Na njega je posebno ljut.

"Ono što on govori nikad ne možete uzeti kao istinu. Ja sam iskren i govorim istinu, on živi u laži. To je razlika između mene i Dane Whitea. Iskreno, ne zanima me ništa što on govori. Cijelo vrijeme ima puno toga za reći, no ne obraćam pažnju na to. Ne pratim ga niti na jednoj društvenoj mreži. Osim toga, mislim da bi trebao pregledati svoj mozak jer laži koje govori su znak da bi mogao imati ozbiljno oštećenje", još je dodao Covington.

Njihova borba predvodi UFC 245 koji se 14. prosinca održava u Las Vegasu, a na programu se nalazi ukupno tri borbe za UFC-ovu titulu. Bit će to savršen spektakl za kraj godine.

Linker
25. travanj 2024 21:10