Conor McGregor odgovorno tvrdi da nema nikakve veze sa seksualnim napadima

Nakon što je ugledni New York Times već dva puta ove godine Conora McGregora naveo kao optuženika za seksualni napad u Dublinu, od strane irskog borca došao je kratki odgovor u kojem on odgovorno tvrdi kako sa spomenutim napadima nema nikakve veze.

Još krajem ožujka ove godine, ugledni tiskani medij New York Times objavio je vijest kako se Conora McGregora sumnjiči za seksualni napad u Dublinu, koji se dogodio u siječnju ove godine te kako je isti tim putem uhićen. Oni su zapravo bili jedini veći medij koji je imenovao veliku sportsku zvijezdu osumnjičenu za seksualni napad u Dublinu. Naime, upravo pod tim nazivom su spomenutu vijest prenijeli svi najveći britanski mediji, no nitko od njih nije naveo kako se radi o McGregoru. New York Times tvrdio je kako za to ima dokaze.

Novi slučaj dogodio se sredinom prošlog mjeseca. Ponovno je u britanskim medijima navedeno kako je velika irska sportska zvijezda optužena za seksualno zlostavljanje, a isti mediji su naveli kako se radi o istoj osobi iz siječnja. To je naravno dovelo do toga da ga je New York Times još jednom imenovao. Ipak, McGregor je malo nakon toga otputovao u Ukrajinu i Rusiju, što bi značilo kako ne postoji neka istraga zbog koje bi mu bilo zabranjeno napuštati državu. Priča o zlostavljanju ipak je još uvijek aktualna u MMA krugovima, a sad ju je prokomentirao McGregorov menadžer Audie Attar tijekom gostovanja u showu Ariela Helwanija na ESPN-u.

"Oštro negiramo bilo kakve pretpostavke i navode o seksualnim zločinima ili bilo čemu sličnom u koje bi bio uključen Conor McGregor. Oštro i žestoko poričemo takve navode. Svi znamo tko je Conor McGregor, on zna tko je on i na kraju mi znamo koja je istina", izjavio je Attar, koji se nije htio dugo zadržavati na toj temi.

U razgovoru su ipak prošli kroz mnoga zanimljiva poglavlja. Ipak, ono najvažnije tiče se Conorovog povratka u Octagon, a to je nešto u čemu je Attar zapravo njegov glavni pregovarač. O tome je bio spreman reći nešto konkretnije.

"Složili smo se oko datuma i složili smo se oko mogućih protivnika. Dogovor je neupitan. Ne vidim apsolutno nikakvu prepreku da uskoro sve bude riješeno. Obje strane žele to dogovoriti što prije, a i mislim kako je to u svačijem najboljem interesu", rekao je.

Conor McGregor je kao datum svog povratka najavio 16. siječnja i UFC 246 priredbu. Što se tiče protivnika, nekako najglasnije se spominje Donald Cerrone, no tu je također opcija Justina Gaethjea pa čak i Natea Diaza.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!