UFC

Conor McGregor provocirao Khabiba na Twitteru, prvak mu odgovorio istom mjerom

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor
 / Screenshot/Youtube
Khabiba Nurmagomedova nije lako isprovocirati, ali u posljednja dva dana uspjelo je to dvojici njegovih rivala. Nakon što ga je na press konferenciji izludio Tony Ferguson, Khabiba je na Twitteru na reakciju natjerao i Conor McGregor koristeći istu temu - ulične borbe.

Podsjetimo, Ferguson je na jučerašnjem sučeljavanju spomenuo kako bi pobijedio Khabiba u borbi na ulici, što je UFC-ovog prvaka potpuno izbacilo iz takta. Dagestanac se upustio u raspravu s Fergusonom, a onda šutnuo njegov pojas privremenog prvaka.

"Pojeo bih te u uličnoj borbi! O čemu ti pričaš?! Kada si se ti borio na ulici? Reci ljudima istinu!", razljutio se Khabib, a kasnije objasnio svoju reakciju.

"Kada mi on priča o uličnim borbama, malo poludim... To je tip koji se nikada nije tukao na ulici. O čemu on priča? Ja sam se tukao na ulici. U Americi se ne smijete potući na ulici, ali ja sam odrastao u Dagestanu, gdje sam se svakog dana borio na ulici. Mnogi ljudi ne razumiju, misle da sam poput njega, iz Amerike. Ali ja sam iz Dagestana, gdje se borimo cijelo vrijeme, u školi, u dvorani, svugdje. Iza mene je puno uličnih borbi i ne razumijem o čemu priča tip koji se nikada nije tako borio", rekao je Khabib.

Conor McGregor, koji traži revanš s Khabibom nakon poraza u posljednjem meču prije godinu i pol dana, odlučio je dodatno bocnuti prvaka koristeći isti motiv. Na Twitteru je objavio dvije fotografije Khabiba na kojima se "skriva" iza tjelohranitelja i članova svog tima u napetim situacijama.

Nije morao dugo čekati Khabibov odgovor. "Upomoć", napisao je Nurmagomedov uz sljedeću fotografiju Conora McGregora iz njihove prve borbe.

Nurmagomedova u travnju čeka obrana pojasa protiv Tonyja Fergusona na UFC 249. McGregor se u siječnju vratio u kavez prvom pobjedom u tri godine protiv Donalda Cerronea. UFC i Dana White žele ga vidjeti u revanšu s Khabibom, Irac se također nada novoj šansi, ali ne želi dugo čekati i najavljuje povratak prije ljeta. Khabib mu je poručio da prvo pobijedi Justina Gaethjea, a tek onda pokuša tražiti borbu za naslov prvaka.

Linker
27. travanj 2024 05:58