UFC

Cormier o Jonesovom skrivanju ispod kaveza: 'On je lažov i ima mentalni sklop kriminalca'

Daniel Cormier i Jon Jones
 Ilustracija/YouTube
Daniel Cormier baš i nije dobro prihvatio posljednju priču Jona Jonesa

Tijekom jedne od serije prepucavanja s Israelom Adesanyom, Jon Jones vratio se na temu skrivanja od doping komisije ispod Octagona dvorane, koje mu se svojevremeno spominjalo. Tada je prvi put priznao kako je glasina zapravo istinita, ali da se sakrio iz razloga što je nedugo prije toga zapalio smotuljak marihuane.

"Nisam se skrivao od USADA-e, već od Sportske komisije države Nevade i to se dogodilo godinama unatrag. Baš sam prije toga pušio 'blunt' i bojao sam se da bih mogao biti pozitivan na travu. To je prava istina", napisao je tim putem Jones na Twitteru.

Takva priča ipak nije dobro došla Danielu Cormieru, koji je istu prokomentirao tijekom današnje konferencije za medije na Fight Islandu. Svom bivšem rivalu ne vjeruje i kaže kako je time samo dokazao svoj karakter.

"Realnost ovoga svega je, gledajući na Jonesovu povijest, da ako mu vjerujete ste jednako glupi kao i on. Glupi ste kao on jer to je najgluplja moguća isprika. Žao mi je Jones, ali nisi mi uspio to prodati, ti si varalica. Varao si kao i svaki drugi put te si se uplašio. Sakrio se ispod Octagona, pa to moraš imati mentalni sklop kriminalca da ti tako nešto padne na pamet i da znaš kako je to mjesto gdje neće pogledati", rekao je Cormier, nastavivši:

"To je trebalo biti njegovo dno dna. On je trebao sam sebi reći da radi toliko loše stvari da se od testova na doping mora skrivati ispod Octagona. No, pogledajte sve ostale momke, on to nije napravio sam. Što reći za njih? Jednostavno možete pogledati sve momke u toj dvorani i reći im da su pomalo prljavi."

Cormier i Jones borili su se dva puta. Prvi put je Jones slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a drugi put nokautom, no ta pobjeda poništena mu je radi pada na doping testu.

Linker
26. travanj 2024 12:56