UFC

Costa: Mogu doslovno ubiti Adesanyju u kavezu! Ozbiljan sam!

Paulo Costa
Nije trebalo predugo čekati za odgovor Paula Coste nakon što ga je novopečeni "pravi" ufc šampion DO -84 kilograma Israel Adesayna javno prozvao. A odgovor je brutalan...

"Meni se sviđa taj meč. Gledajte, prosječni čovjek je glup, oni samo vide napuhano govedo i pomisle - to mora da je taj tip! A za mene možda misle da sam samo hype. Žele vidjeti da izgubim napokon. Ali čekat će jako dugo vremena", rekao je novi prvak na press konferenciji nakon UFC-a 243.

"Costa izgleda dobro, izgleda moćno! Izgleda kao model za kupaće gaće, zar ne?! Mislim da da! On je jedan zgodan muškarac", dodao je Adesanya.

Očekivano, Costa je vrlo rado prihvatio izazov i mjesto prvog izazivača.

"Smatram da sam najopasniji borac u svojoj diviziji, u srednjoj diviziji", izjavio je Costa za ESPN+ govoreći o potencijalnom meču s Adesanyom te je dodao još žešće:

"Kada stavim ruku na njegovo tijelo, na njegovu glavu...osjetit će to vrlo jasno. Mislim da bi mogao umrijeti u kavezu. I to ozbiljno. Želim ovu borbu svom svojom dušom. Skinut ću mu glavu s ramena u tom kavezu. Ne može se nositi sa mnom kada mu se jednom približim. Mogu ga ubiti, ako želim!"

UFC za sada šuti, no jasno je da je upravo ovo meč koji svi žele i koji ima najviše smisla. Posebno nakon što je Brazilac u posljednjem nastupu svladao Yoela Romera - višestrukog izazivača koji nije uspio stići do pojasa.

I Adesanya (18-0) i Costa (13-0) su neporaženi što ovaj meč čini još intrigantnijim i zanimljivijim. Sada se samo mora oglasiti službeni UFC i fiksirati priredbu na kojoj ćemo gledati meč koji svi s velikim nestrpljenjem čekaju.

Linker
27. travanj 2024 03:30