UFC

Dana White najavio: 'Danas otkrivam program UFC 249 priredbe!'

 Screenshot
Isprovociran novim lažnim informacijama, Dana White je putem Twittera otkrio kako će danas službeno objaviti program UFC 249 priredbe. Nadamo se kako to uključuje i ono do sada najneizvjesnije, lokaciju.

Predsjednik UFC-a zapravo je bio isprovociran objavom s lažnog Twitter profila Ariela Helwanija. No, ne znamo je li White bio svjestan toga ili je išao odgovoriti Helwaniju, koji mu inače nikako ne ulazi u grupu dražih MMA novinara. Naime, informacija je govorila kako je White dogovorio s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom sve potrebno za dolazak Khabiba Nurmagomedova u Ameriku te da njegova borba protiv Tonyja Fergusona ostaje na programu.

"To apsolutno nije istina! Program će se održati, ali Khabib Nurmagomedov se neće boriti. Sutra ću objaviti cijeli program", napisao je White sinoć u kasnim večernjim satima po našem vremenu, što bi značilo kako je objava programa najavljena za danas.

Pravi Ariel Helwani u javnost je pustio neke konkretnije vijesti. Dobio je informaciju kako je UFC jako blizu dovršavanja svega što je potrebno za osiguravanje lokacije, na kojoj se ne bi održao samo UFC 249 nego i nekoliko idućih planiranih priredbi. Imena točne lokacije još uvijek nema, no riječ je o zapadnoj obali SAD-a, a neki izvori čak spominju da se radi na lokaciji koja se nalazi unutar rezervata. U tom slučaju bilo bi to područje koje se ne nalazi pod jurisdikcijom niti jedne komisije. UFC vjerojatno s razlogom drži sve pod velom tajne te je samo nekoliko vodećih osoba iz promocije upoznato s detaljima. Lokacija još uvijek nije spomenuta nikome od boraca koji bi trebali nastupiti.

Glavna borba bi vjerojatno trebala biti ogled Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea, iako ugovori za istu još uvijek nisu potpisani, no Ferguson je izrazio interes boriti se protiv bilo koga.

Linker
27. travanj 2024 05:36