Ostalo

Zbog izazova Dane Whitea pretrpio tešku ozljedu: ‘Dat ću ti 100 tisuća dolara ako izdržiš osam sekundi‘

Donald Cerrone

 Brian Branch Price/Zuma Press/Profimedia
UFC legenda, Donald Cerrone, idući mjesec trebao je nastupiti kao profesionalni jahač bika

UFC legenda i borac velter kategorije, Donald Cerrone, trebao je jahati na biku imena ‘Twisted Steel‘ koji je u vlasništvu UFC predsjednika, Dane Whitea. To se trebalo dogoditi na nadolazećem događaju jahača bikova ‘Professional Bull Riders (PBR) Unleash The Beast‘ 18. svibnja na stadionu AT&T u Arlingtonu, Teksasu.

Nažalost, Cerrone, koji je nedavno napunio 41 godinu, teško je ozlijeđen dok je jahao probnog bika ranije ovaj tjedan. U potpunosti mu je otrgnuta tetiva bicepsa s kosti ruke. Kao rezultat toga, "Cowboy" će biti uklonjen iz sastava za događaj u svibnju.

"Kao što znate, bio sam spreman jahati Whiteovog ‘Twisted Steela‘ na PBR svjetskom finalu 18. svibnja," napisao je Cerrone na Instagramu. "Upravo sam odvezen na operaciju s potpunim trganjem bicepsa s kosti! Kada se igrate s bikom ponekad dobijete rogovima. Ovo nije kraj. Proći ću kroz rehabilitaciju i ponovno se vratiti."

Dana White inzistira da je to "bila loša ideja od početka".

"Mislio sam da je ovo bila loša ideja za Cowboya od početka", rekao je White u izjavi dostavljenoj za MMAmania.com. "Twisted Steel je najzloćudniji bik u PBR-u. Izbacio je 90 posto svojih jahača. Ostavimo to profesionalcima na PBR svjetskom finalu u Arlingtonu."

To je daleko od Whiteovog prvotnog stava iz siječnja.

"Cowboy Cerrone je izazvao ‘Twisted Steela‘ rekavši da želi jahati mog bika", ranije je rekao White svojim sljedbenicima na Twitteru. "Sada, moj bik je prava faca. Posljednji PBR tip koji ga je jahao, profesionalni jahač bika, izdržao je na njemu dvije i pol sekunde. Dakle, Cowboy Cerrone, prihvaćam tvoj izazov. Donirat ću 50 tisuća dolara u dobrotvorne svrhe po tvom izboru ako ga uspiješ jahati. Ako izdržiš osam sekundi, dat ću ti 100 tisuća dolara."

Izgleda da je White upravo uštedio hrpu novca, i nadamo se što bržem oporavku UFC veterana. Niže možete vidjeti Cerroneovu objavu.

Linker
26. travanj 2024 13:49