UFC

Dana White: UFC karijera B.J. Penna je gotova, ovo više ne možemo tolerirati

Dana White
 Youtube screenshot
Iako je B.J. Penn izjavio kako nije kriv za svoj posljednji incident, on će ga ipak koštati nastavka karijere u UFC. Naime, Dana White je izjavio kako mu neće dati priliku za još jednu borbu dok ne posloži svoj život.

Dana White je u Abu Dhabiju dao kratki intervju za ESPN, u kojem je prokomentirao neke aktualne teme. Jedna od njih je B.J. Penn, koji se danas po prvi put obratio javnosti nakon svog posljednjeg incidenta. Iako je izjavio kako nije kriv te kako je bio napadnut od strane poznanika, Whitea nije uspio uvjeriti u to. Predsjednik UFC-a očito je odustao od organizacije borbe Penna protiv Nika Lentza.

"On se više neće boriti, to je to! I ovo nije kap koja je prelila čašu. Nije mi sve sviđala njegova ideja nastavka karijere već od ranije. No, kad s nekim imate odnos kao ja s njim i kad vas nazove moleći za novu priliku, teško ga je odbiti. No, nakon što sam vidio snimku onoga što je napravio, mislim kako se B.J. treba fokusirati na svoj privatni život prije nego krene razmišljati o borbi", rekao je White Brettu Okamotu. Onda je dodao kako ga to sve dotaklo na jedan poseban način. Ipak je Penn netko s kim surađuje od samih početaka njegove karijere, odnosno preko 15 godina.

"Svi znamo što B.J. Penn treba napraviti, samo je pitanje zna li to i on sam. Ne mogu ja biti njegov otac i pokazati mu prstom. Ono što sam vidio na toj snimci je tužno, posebno jer volim tog dečka i nadam se da će posložiti svoj život. Ako me treba, zna moj broj i pomoći ću mu. Ako ne nazove, nadam se da će uspjeti srediti stvari na pravi način", dodao je.

Osim ovih spomenutih problema, Penn se trenutno nalazi unutar borbe za skrbništvo nad dvije kćeri. Tu najveći problem stvara to što njegova bivša djevojka s njima želi preseliti u Kaliforniju, dok Penn namjerava ostati na Havajima.

Linker
26. travanj 2024 14:19