UFC

Darko Stošić uspješno prošao vagu za sutrašnji nastup

Darko Stošić
 screenshot
Darko Stošić spreman je za sutrašnju borbu protiv Kennedyja Nzechukwua. On je uspješno odradio vaganje iskoristivši dozvoljenu toleranciju. Vagu je prošao i njegov protivnik.

Srpski poluteškaš izašao je na vagu samo 15 minuta nakon početka procesa, što je znak kako nije bilo problem pri zadovoljavanja potrebne težine od 93 kilograma. Iskoristio je ipak Darko onih pola kilograma dozvoljene tolerancije, ali izgledao je vrlo zadovoljno i kao da mu cijeli proces nije stvorio probleme.

Kennedy Nzechukwu, protiv kojeg će se Stošić boriti, također je uspješno skinuo kilograme. On je iskoristio polovicu dozvoljene tolerancije, što bi značilo kako je na vagi bio 250 grama lakši od Stošića, no teško je zaključiti kakva će biti situacija u kavezu, odnosno koji će koliko kilograma do borbe vratiti.

Njihova borba prva je na rasporedu glavnog programa sutrašnje priredbe. Taj dio programa počinje u 21 sat. Stošić i njegov protivnik još bi danas prije toga trebali odraditi sučeljavanje, koje bi se trebalo održati nakon završetka vaganja.

Linker
19. travanj 2024 12:16