Diaz komentarom uzburkao vode i naljutio Burnsa: 'Pa izmrcvario bih te...'

Popularni borac iz Stocktona svojom je reakcijom ponovno privukao pozornost

Nate Diaz nije nikada bio veliki fan borbe između Kamarua Usmana i Gilberta Burnsa, ali je zato pokazao palac gore jednom kada je opasnog Brazilca zamijenio njegov bivši protivnik - Jorge Masvidal.

"Ovo je ono što je pogrešno kod ljudi koji tvrde da su borci, a pristaju se boriti za manje jer znaju da zapravo ništa više od toga niti ne vrijede. Trebao si se boriti protiv idućeg po redu, a ne protiv onoga tko je bio spreman prihvatiti manje jer mu je tako rečeno. Upravo vas zbog toga nitko neće zapamtiti. Ovo nije borba za titulu", napisao je Diaz još u lipnju uz poster s Usmanom i Burnsom.

 

Sada, kada je došlo do promjene u glavnoj borbi UFC 251 priredbe koja nas ovog vikenda čeka na Otoku Yas, popularni borac iz Stocktona se ponovno oglasio:

"Prave borbe su bolje borbe", napisao je Diaz na Twitteru, a njegov komentar izgleda nije dobro sjeo Usmanovom nesuđenom protivniku Burnsu.

"Prave? Pa izmrcvario bih te, nadigrao u 'grapplingu' i u boksu... Išamarao bih te. Stoga ne pričaj o pravim borbama", uzvratio je 'Durinho' Diazu.

Što mislite, kako bi završio meč između Natea i Gilberta?

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!