UFC

Diaz prozvao Rogana i McGregora: 'Vi ste ti koji se trebaju ispričati!'

Nate Diaz
 Jason Silva / AGIF/ AFP
Nate Diaz odlučio se uključiti u jednu javnu raspravu koja traje još od završetka UFC 246 priredbe, odnosno od glavne borbe te večeri u kojoj je Conor McGregor za svega 40 sekundi zaustavio Donalda Cerronea i na uspješan načino obilježio svoj povratak u Octagon.

Pun kritika nakon tog dvoboja bio je ESPN-ov analitičar Stephen A. Smith koji je bio "prilično zgrožen" onime što je vidio. Naime, Smith je mišljenja kako je Kauboj te večeri jednostavno odustao, a rekao je i kako tih 40 sekundi nije bilo dovoljno da se njega uvjeri da je McGregor spreman za iduće izazove poput Khabiba Nurmagomedova ili Jorgea Masvidala.

Sve je to izgleda naljutilo Joea Rogana koji je javno prozvao Smitha optuživši ga da nije kompetentan za jednu takvu analizu. Javio se i potom McGregor koji je zatražio Smithovu ispriku, a sada se u sve uključio i Diaz.

Nate je u jednoj objavi na Twitteru poslao podršku ESPN-ovom analitičaru te poručio kako su zapravo Rogan i McGregor ti koji njemu duguju ispriku.

"Rogan i Conor se trebaju ispričati Stephenu Smithu. On je rekao upravo ono što se i dogodilo. Ta je borba bila gotova i prije nego što je počela. Skinite se jedan drugom s k***a", poručio je popularni borac iz Stocktona.

Linker
25. travanj 2024 10:43