UFC

Diego Sanchez: 'Ostavit ću Pereiru u bazenu njegove krvi, no neću se boriti ako padne vagu'

Diego Sanchez
 screenshot
Sunaslovna borba UFC Fight Nighta 167, koji se ovog vikenda održava u Rio Ranchu, okršaj je velter kategorije između Diega Sancheza i Michela Pereire. Sanchez za tu borbu ima žestoke najave, no isto tako otkriva kako nema namjeru nastupiti ako njegov protivnik dođe na vaganje s viškom kilograma.

Diego Sanchez ponovno izgleda motivirano, fokusirano i "nabrijano". Pred borbu protiv Michela Pereire kao da mu je um ponovno tamo gdje treba biti. Zapravo, s karakterom kao što je Diego nikad ne možete biti u potpunosti sigurni, no dojam je da se odlaskom iz Jackson Winkeljohn tima oslobodio svojevrsnog bremena. Protiv "Demolidora" tražit će pobjedu pred svojim navijačima. Diega je ipak pomalo strah da će Brazilac doći teži nego što je potrebno, a u tom slučaju on se ne namjerava boriti.

"Ako padne vagu za ovu borbu, neće je niti biti. Uzet ću svoj novac za pojavljivanje i reći vidimo se drugi put. On neka se vraća u Brazil bez ikakvog novca. Neće doći u moj grad i pokazati nepoštovanje borcu s 35 nastupa pod Zuffom, ne može ovog puta pasti vagu. Možda će morati na teži način naučiti kako ovo nije srednja kategorija nego velter", rekao je Diego u razgovoru za MMA Fighting.

Ako ne bude nikakvih problema te do borbe dođe, "Nightmare" ima viziju kako će se sve to odviti. O svom eventualnom porazu ne razmišlja niti ga uopće vidi kao moguću opciju.

"Kad dođe vrijeme borbe, Michel Pereire će naučiti vrijednu lekciju koju je već odavno trebao. Ja sam to naučio, imam sa sobom mudrost koju sam putem stekao. Znam što radim, na dobroj sam težini, nemam ozljeda i zdrav sam. Ne bojim se smrti i spreman sam umrijeti u kavezu ako je to potrebno. Znam da ću kad uđem unutra pustiti sve iz sebe. Michel Pereira neće se ustati nakon što krenem. Bit će na podu u bazenu svoje vlastite krvi", najavio je.

Legendarni Diego nastupit će u subotu po 31. put kao UFC borac. Protiv Pereire će tražiti svoju 19. pobjedu i povratak nakon poraza koji mu je u srpnju prošle godine nanio Michael Chiesa. Što se tiče Pereire, on je trenutno 1-1 kao UFC borac.

Linker
26. travanj 2024 04:39