UFC

Dva borca planirana za Fight Island pozitivni na koronavirus

Vinicius Moreira
 screenshot/YouTube
UFC-ovi borci Vinicius Moreira i Anderson Dos Santos dobili su pozitivan nalaz testa na koronavirus

Borci koji bi trebali nastupiti na jednoj od četiri priredbe planirane za UFC-ov Fight Island trebali bi uskoro početi pristizati u Abu Dhabi, no promocija se već našla u problemima. Nakon što su im prošlih dana čak tri borca otkazala nastupe na nadolazećim priredbama zbog ozljeda ili nenavedenih razloga, danas su bez dvojice ostali zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Dva brazilska borca koji su trebali nastupiti na drugoj Fight Island priredbi, koja se održava u srijedu 15. srpnja, neće biti u stanju otputovati nakon pozitivnih testova, zbog kojih su odmah poslani u izolaciju.

Prvi od njih je Anderson Dos Santos, 34-godišnji borac bantam kategorije koji se trebao boriti protiv Jacka Shorea, dok je drugi njegov sunarodnjak Vinicius Moreira. Ovaj poluteškaš trebao se boriti protiv Modestasa Bakauskasa. Shoreu i Bakauskasu još uvijek nisu navedeni zamjenski protivnici, no UFC trenutno radi na pronalaženju istih.

Ovo su samo posljednja dva problema u koje je UFC upao po pitanju borbi planiranih za Yas otok u Abu Dhabiju. Prvo je nastup otkazao Aleksander Romanov, no njegova zamjena je već pronađena, kao što je pronađena zamjena za Dannyja Robertsa. Umjesto njega će se protiv Nicolasa Dalbyja boriti Jesse Ronson. Zamjenski protivnik za Ramazana Emeeva, kojem je otkazao Shavkat Rakhmonov još nije pronađen.

Linker
23. travanj 2024 19:56