UFC

Evo što kladionice misle o najatraktivnijim UFC 254 okršajima

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje
 UFC poster (Twitter)
'Bookmakeri' su rekli svoje, a vidjet ćemo hoće li biti u pravu...

Neki već duže vrijeme smatraju da je Justin Gaethje najteži mogući protivnik za Khabiba Nurmagomedova, a drugi će reći da nas ove subote u Abu Dhabiju čeka još jedna pobjeda neporaženog UFC-ovog prvaka.

A što na sve kažu kladionice? Odlučili smo za vas provjeriti kakvo je razmišljanje 'bookmakera' i to ne samo o glavnoj borbi UFC-a 254, već i o još nekoliko atraktivnih okršaja.

Pa počnimo s glavnim zvijezdama. I u svoj 29. profesionalni nastup Khabib ulazi kao veliki favorit. Prema većini kladionica tečaj na aktualnog prvaka u lakoj kategoriji kreće se oko 1,30, dok onaj na Gaethjea iznosi od 3,20 pa sve do 3,75.

U sunaslovnoj borbi večeri priča je potpuno drugačija. Borbu Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera kladionice vide kao potpuno izjednačenu te su tečajevi na oba borca identični i iznose oko 1,90.

Alexander Volkov (1,55) favorit je protiv Walta Harrisa (2,55), baš kao i Magomed Ankalaev (1,30) protiv Iona Cutelabe (3,55). Tečajevi na Stefana Struvea i Taija Tuivasu su identični (oko 1,90), a najveći favorit na 'cardu' je Miranda Maverick (1,25) koju čeka borba s Lianom Jojuom (4,25).

Slažete li se s ovim tečajevima?

Linker
18. travanj 2024 00:16