UFC

Faber demantirao povratak u mirovinu i žestoko odgovorio: 'Ne znaš o čemu pričaš...'

Urijah Faber
Čini se kako član UFC-ove Kuće slavnih Urijah Faber ipak nije otišao u mirovinu kao što je to javno ustvrdio menadžer Rusa Petra Yana Daniel Rubenstein u srijedu. Faber mu je žestoko odgovorio potvrdivši pritom da je u kontaktu s predsjednikom Danom Whiteom.

40-godišnji osnivač tima "Alpha Male" iz Sacramenta se nedavno, nakon kraće pauze od profesionalne karijere, uspješno vratio u Octagon. Izgledao je odlično u povratničkom meču nakon kojeg je poželio izazvati dvostrukog prvaka najnižih kategorija Henryja Cejuda. Navodno mu je UFC umjesto "Triple C-ja" ponudio Petra Yana što mu se nije svidjelo.

"Petr je već prihvatio meč protiv Fabera, ali Faber je navodno ponovno otišao u mirovinu. Ako se Frankie želi boriti 14. prosinca u Las Vegasu, bila bi čast Petru da se s njim okuša", napisao je Yanov menadžer na Twitteru.

Upitan od strane poznatog reportera Ariela Helwanija od kada je Faber ponovno u mirovini, Rubenstein je odgovorio...

"Od kada mu je ponuđen meč protiv Petr Yana!"

No, Faber tvrdi drugačije i žestoko odgovara Rubensteinu.

"Drži moje ime podalje od svojih usta. Ne znaš o čemu pričaš. Danas sam pričao s Danom Whiteom. On je čovjek s kojim dogovaram svoju iduću borbu", poručio je Yanovom menadžeru legendarni borac.

Očito je da Faber ne ide u mirovinu, ali ga također jednako očito ne zanima meč protiv opasnog Yana. Od kada je Rus stigao u elitnu MMA promociju ubilježio je čistih 5-0. U zadnjem nastupu je svladao Jimmieja Riveru, a ranije je svladao i bivšeg izazivača Johna Dodsona. Trenutačno je četvrti borac na rang ljestvici batam kategorije.

Linker
26. travanj 2024 14:54