UFC

Fantastični Oliveira uzeo novi bonus, još tri borca nagrađena za najbolju izvedbu

Charles Oliveira
 screenshot
Četiri sudionika UFC Fight Night 164 zaradili su bonus za najbolju izvedbu priredbe. Prvi među njima je Charles Oliveira, koji je još dodatno popravio svoj rekord kao najuspješniji laureat te kategorije, a pridružili su mu se Ricardo Ramos, James Krause i Randy Brown.

Charles Oliveira došao je protiv Jareda Gordona do šeste pobjede u nizu, gdje je svih šest upisao prekidom, a od toga posljednje dvije nokautom. Sve ga to čini trenutno najubojitijim borcem u UFC-u, a samo jednom unutar tog niza nije uzeo bonus za najbolju izvedbu. Ovog puta je to napravio po deveti put u karijeri, čime je samo dodatno popravio rezultat s kojim je već bio najuspješniji osvajač tog bonusa u UFC povijesti. Ukupno mu je ovo 15., čime se izjednačio na drugom mjestu s Nateom Diazom i Joeom Lauzon. Bolji je tek Donald Cerrone s 18. Cerroneu se inače Oliveira približio i na listi boraca s najviše pobjede prekidom. Zauzeo je drugo mjesto s 15, samo jedan prekid manje od već spomenutog Cerronea.

Impresivan nastup upisao je James Krause, koji je u posljednjoj minuti borbe nokautirao Sergia Moraesa. Krause je svojoj petoj pobjedi u nizu pridodao tako i treći bonus. Dva odjednom uzeo je prije šest godina u svom prvom UFC nastupu te sve od tada niti jednom nije bio nagrađen s dodatnih 50.000 dolara. Mladi Ricardo Ramos podigao se iz bantama u perolaku kategoriju te je uzeo svoj drugi bonus u karijeri, dok je možda i najzasluženiji bonus onaj Randyja Browna. On je Warlleya Alvesa savladao takoreći njegovim oružjem, za svoj prvi bonus otkako je postao član UFC-a.

Linker
25. travanj 2024 03:08