UFC

Ferguson opisao 'neugodne' pregovore i zaprijetio Khabibu: 'Napravit ćeš pogrešku i na kraju pišati krv!'

 Screenshot (YouTube)
Peti pokušaj... Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov potpisali su ugovore za meč koji bi se trebao održati 18. travnja u Brooklynu, ali samo je jedan od njih izgleda glatko odradio svoj sastanak s UFC-om.

Naime, Ferguson je u razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio da je UFC toliko navaljivao na realizaciju ovog okršaja da je cijeli proces dogovora s njima za njega bio pomalo i neugodan.

"Nije se to odvilo na način koji sam želio i zbog toga se nisam osjećao najugodnije. Htio sam u miru sjesti s UFC-om i porazgovarati o nekim stvarima. Nije sve baš bilo toliko glatko, ali dogovorili smo se. Ne mogu reći ni da je bilo loše, samo nam je trebalo neko vrijeme da sve posložimo. Srećom pa sam imao svoje agente uz sebe", požalio se Ferguson.

Naime 'El Cucuyju' je zasmetao pristup u kojem je bez ikakve prethodne najave i rasprave dobio poziv s informacijom da mu stiže ugovor. O borbi do tog trenutka nije navodnio uopće pričao s UFC-om te je smatrao da postoje detalji o kojima bi tek trebali porazgovarati. Kako je nekoliko dana ranije u javnost već procurio primjerak s Khabibovim potpisom, Ferguson je očito osjećao pritisak koji je UFC iskusno pokušao iskoristiti. Na opće zadovoljstvo svih fanova, dogovor je u konačnici ipak postignut, ali Tonyju nije baš najjasnije zašto se mora čekati sve do travnja.

"To ćete morati pitati UFC. Khabib je i dalje na svojoj turneji. Svi vi dobro znate kakav sam ja i jasno vam je da sam spreman već za veljaču. Čak sam bio spreman u međuvremenu prihvatiti još jednu borbu, ali sve je na kraju ipak uspješno dogovoreno", rekao je Ferguson u najavi meča koji je već četiri puta propao i tako razočaranima ostavio brojne MMA fanove.

Ako ovoga puta sve prođe prema planu i njih dvojica konačno zajedno ušetaju Octagon, Ferguson ne dvoji kako će u 18. travnja svima pokazati da je bolji od aktualnog i neporaženog UFC-ovog prvaka.

"Ušao sam u njegovu glavu. On me prati i znam da će trenirati iznimno jako za ovaj meč. Bit će nervozan i napravit će pogrešku. Ja ću to iskoristiti, uhvatit ću ga i natjerati da piša krv. On ima problem, a taj problem zove se Tony Ferguson. Stižem po njega, sezona lova počinje", poručio je 'El Cucuy' Khabibu.

Linker
27. travanj 2024 06:46