UFC

Ferguson prozvao Jonesa, a odgovor je bio toliko okrutan da ga je 'Bones' izbrisao uz javnu ispriku!

 Screenshot (YouTube)
Zanimljiva rasprava odvijala se u utorak na Twitteru... Na iznenađenje mnogih fanova, Tony Ferguson odlučio je prozvati Jona Jonesa!

Iako je 'El Cucuy' jedan od najboljih boraca s UFC-ovog rostera, ipak je riječ o nekome tko je tri težinske kategorije ispod nedodirljivog vladara poluteške.

Bez nekakvog jasnijeg objašnjenja, Ferguson je izašao s objavom iz koje bi se moglo zaključiti da on i Jones imaju zajedničku prošlost.

"Puno sranja se priča", napisao je Ferguson i označio Jona Jonesa. "Želiš li zaigrati ponovno, baš onako kako smo znali na koledžu. Skočio sam dvije težinske kategorije i učinit ću to opet", ispalio je Tony, između ostalog, u svojoj objavi.

Mnogi su se zapitali što se ovdje događa, a dio je media bacio fokus na 2006. godinu. Tada je Jones, nastupajući za koledž osvojio državno juniorsko prvenstvo, a Ferguson je iste godine bio 'National Collegiate Wrestling Association' prvak u kategoriji do 74,8 kilograma (165lbs).

Tony Ferguson

Je li se nešto što ne znamo dogodilo u tom razdoblju? - pitanje je koje se nameće.

Uglavnom, na odgovor Jonesa nije se dugo čekalo. Štoviše, on je bio poprilično okrutan pa ga je prvak isto tako i ubrzo obrisao s Twittera.

"Čekaj, od kuda sad ovo!? Mislio sam da smo si dobri! Razmišljaš li o samoubojstvu Tony?" - glasio je odgovor Jonesa, koji se odmah našao na udaru kritika.

Nakon što je prva objava izbrisana, uslijedila je isprika, ali je i ona ubrzo nestala s Twittera.

Jon Jones


"Definitivno sam trebao pametnije birati riječi. Izbrisao sam prethodni Tweet. Moja greška, žao mi je", napisao je Jones pa dodao: "Definitivno nisam ništa znao o njegovim psihičkim problemima. Sada znam. Ispričavam se zbog odgovora, nastavljamo dalje", pokajao se Jones.

Dio fanova je 'Bonesa', unatoč isprikama, nastavio kritizirati.

"Ja se pojavim nekoliko puta godišnje, isprašim nekoliko guzica i to je to. Zaista, ne pratim što se piše o drugim borcima", pravdao se još jednom prvak.

Podsjetimo, bivši privremeni UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, Tony Ferguson, odrađivao je terapije kod psihijatra zbog mentalnih problema koji su izašli na vidjelo u ožujku ove godine, a koji su postali poznati široj javnosti kada je njegova supruga podnijela zahtjev za zabranu pristupa.

Supruga je tada Tonyja opisivala kao paranoičnu osobu koja nije čisto razmišljala, ali je kasnije, nakon što je on prošao kroz terapiju, zatražila ukidanje zabrane pristupa.

Tony je u svibnju od UFC-a dobio dozvolu za povratak. Mjesec dana kasnije je pobijedio Donalda Cerronea i produžio niz pobjeda na impresivnih 12.

Njegova borba s Khabibom Nurmagomedovom još je uvijek san gotovo pa svih fanova...

Linker
24. travanj 2024 07:17