UFC

(FOTO) Elita na Miočićevom eventu: Otkriven brutalni 'main card' za UFC 252!

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 Screenshot (YouTube)
Strašan borilački događaj čeka nas sredinom kolovoza, UFC je pripremio pravu poslasticu za fanove

Najveća svjetska MMA promocija u nedjelju je, još za vrijeme prijenosa UFC 251 priredbe, otkrila popis borbi za glavni dio programa kojeg će u noći s 15. na 16. kolovoza predvoditi Stipe Miočić i Daniel Cormier.

Prema onome što možemo vidjeti, izgleda kako nas u Las Vegasu čeka jedan pravi spektakl!

U glavnoj borbi UFC 252 eventa gledat ćemo treći susret najboljih teškaša današnjice. Miočić i Cormier trenutno su na 1-1 u međusobnim okršajima i ovo je borba koju su mnogi već proglasili najbitnijom i najvećom u povijesti UFC-ove teške kategorije. Stipe i DC stoga su, bez ikakve rasprave, daleko najveće zvijezde ovog događaja, ali niti ostatak programa ne bi trebao razočarati fanove.

Prema UFC-ovoj grafici, u sunaslovnom meču te večeri čeka nas još jedan teškaški dvoboj u kojem ćemo gledati bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa i surinamskog nokautera Jairzinha Rozenstruika.

Istog dana održat će se i revanš Iona Cutelabe i Magomeda Ankalaeva. Meč je to o kojem se priča još od veljače kada je njihov susret u Norfolku prekinut nakon svega 38 sekundi borbe. Na UFC Fight Night 169 priredbi je sudac, podsjetimo, zaustavio borbu i pobjednikom proglasio ruskog borca iako je Cutelaba tvrdio da je glumio kako je uzdrman s ciljem da uvuče svog suparnika u zamku. Moldavski nokauter se tada žalio i Komisiji, no njegov zahtjev bio je odbijen.

UFC je ovom prigodom pronašao i rješenje za odgođeni meč Pedra Munhoza i bivšeg prvaka Frankieja Edgara. Njih su se dvojica trebali obračunati 15. srpnja na Otoku Yas, ali je Munhoz bio pozitivan na koronavirus.

Sjajna vijest za sve fanove je i ta da će glavni program UFC-a 252 otvoriti popularni Sean O'Malley koji je ovih dana ugovorio meč s Marlonom Verom. Za neporaženog 'Sugara' ovo će biti prilika da upiše već 13. pobjedu iz isto toliko profesionalnih nastupa.

Uvodni dio programa još uvijek nije službeno potvrđen, ali i te vijesti očekujemo uskoro...

Screenshot
UFC 252 glavni program

Linker
19. travanj 2024 08:33