UFC

(FOTO) Fanovi ljuti nakon što je boksačica poznata po sexy fotografijama dobila UFC ugovor

Taneisha Tennant vs. Danyelle Wolf
 screenshot
U središtu pažnje jutrošnje epizode Contender Seriesa bila je poznata boksačica Danyelle Wolf

Među troje boraca koji su zadovoljili ukuse Dane Whitea u posljednjoj epizodi Contender Series showa našla se i Danyelle Wolf. Bivša američka boksačka reprezentativka, koja se borilačkim sportova počela baviti s 28 godina, s 37 je godina odlučila debitirati u MMA-u, a prilika joj se odmah ukazala na Contender Seriesu.

Wolf je borbu protiv Taneishe Tennant jako dobro počela te je na račun boksa dobila prvu rundu. Ipak, drugu je nakon toga uvjerljivo izgubila, dok je u trećoj upisala jedan opasan pokušaj gušenja, no neki opći dojam bio je kako je njena protivnica bila konkretnija. Ipak, Wolf je upisala pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca, što je rezultiralo s velikim brojem negativnih komentara na Twitteru. Njihov broj se samo još više povećao kad je Dana White otkrio kako će joj dodijeliti ugovor s promocijom.

"Danyelle Wolf je zanimljiva. Perolaka divizija nam je jako plitka, ali ona očito treba još iskustva u ovom sportu. No, iza sebe ima 43 boksačka meča, bila je već u ratovima. Internet trenutno luduje, smatraju da je izgubila borbu, no suci su ti koji odlučuju. Ona je pobijedila, a ja ću joj dati priliku", rekao je White.

Wolf je inače kao amaterska boksačica upisala 29 pobjeda i 14 poraza, a nastupila je kvalifikacijama za Olimpijske igre 2016. godine, no nije uspjela. Inače je dugo godina bila članica reprezentacije, prije nego je odlučila probati MMA. Najveća zanimljivost u vezi nje ipak je navedena u jednom gornjem odlomku. Boksom se počela baviti s 28 godina.

Ono po čemu je također poznata su njene fotografije. Osim što se slikala gola za ESPN-ov "Body Issue", njen Instagram profil također je pun sexy fotografija. Mnogi smatraju kako je upravo to razlog zašto joj je UFC odlučio dati priliku. Pitanje je samo protiv koga će se boriti, budući da UFC nije do sada ulagao truda u dovođenje borkinja perolake kategorije na svoj roster. No, nema sumnje kako će matchmakeri pronaći neko rješenje.

Ispod teksta smo odlučili podijeliti neke od spomenutih njenih fotografija.

Linker
13. travanj 2024 06:45