UFC

(FOTO) Fanovima se jako svidio način na koji je Ostovich kolegici čestitala UFC pobjedu

Rachael Ostovich i Tracy Cortez
Tracy Cortez mlada je i talentirana borkinja koja je proteklog vikenda upisala pobjedu u svojoj prvoj UFC borbi. Svojim nastupom ostavila je dobar dojam na fanovima, a istima se jako svidio i način na koji joj je čestitala njena kolegica, također UFC borkinja, Rachael Ostovich.

25-godišnja Cortez savladala je Vanessu Melo u prvoj borbi programa UFC Fight Nighta 164 u Sao Paulu. Bila je to borba zanimljiva već u startu, ne samo zbog debija Cortez, na čiju priču je rijetko tko ostao ravnodušan, nego i zbog činjenice da su obje borkinje prvobitno "pale vagu", da bi se na kraju ipak dokazalo kako je bila riječ o tehničkoj grešci.

Cortez je nakon vrlo uzbudljive i zabavne borbe, u kojoj je upisala pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom, dobila veliki broj čestitki, no nekako je u prvi plan iskočila ona koja je došla od strane Rachael Ostovich, njene jako dobre prijateljice te vrlo popularne UFC borkinje koju na Instagramu prati 630 tisuća ljudi. Postavila je njihovu zajedničku fotografiju s bazena uz čestitku, a fanovi su jednostavno poludjeli, što lako možemo vidjeti po komentarima uz objavu. Spomenuta fotografija podijeljena je ispod odlomka.

Ostovich se trenutno oporavlja od ozljede zbog koje je samo desetak dana prije nastupa otkazala ovoljetnu planiranu borbu protiv Veronice Macedo i uskoro bi mogle uslijediti prve vijesti o njenom povratku u Octagon. Unatoč samo jednoj pobjedi u tri nastupa, Rachael je stekla veliku popularnost i UFC njenim nastupom može dobiti puno publicitita. Što se tiče toga, i Cortez bi uskoro mogla dobiti ponešto "svjetala reflektora", zbog svoje životne priče, načina borbe i talenta te onog "X faktora". Instagram joj je trenutno na 130 tisuća fanova, no nema sumnje kako će broj fanova porasti. Posebno ako se nastavi boriti kao u Sao Paulu.

Linker
24. travanj 2024 06:42