UFC

(FOTO) Isprovocirali ga pa je morao uzvratiti: McGregor šokirao tvrdnjom o zdravlju Khabibovog oca!

Conor McGregor
 TIMOTHY A. CLARY / AFP
Bivši dvostruki UFC-ov prvak podigao je prašinu jednim neprimjerenim komentarom

Rođak UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova, Abubakar Nurmagomedov, odlučio je preko Instagrama provocirati Conora McGregora te je uz fotografiju iz njegove borbe s neporaženim Dagestancem napisao:

"Ono kad je tu koronavirus i ti ne možeš disati", glasio je komentar UFC-ovog velteraša. Možda bi mogli reći i neukusan s obzirom na to da je baš Khabibov otac Abdulmanap u bolnici zbog problema sa srcem, a iste je, prema pisanjima dijela ruskih medija, izazvao upravo koronavirus.

Naravno, McGregor nije propustio uzvratiti paljbu te se ubrzo javio ispod objave s komentarom u kojem je baš stanje Khabibovog oca i trenera iskoristio kao podlogu za svoj napad.

"I mislio sam si da je priča o Abdulmanapu tu kako bi prikrila nedostatak aktivnosti, povlačenje iz borbi i bježanje. Sretno, ali zapamtite - Alah sve vidi!" - napisao je Irac ispod fotografije s UFC 229 priredbe na kojoj ga je prekidom u četvrtoj rundi zaustavio aktualni UFC-ov prvak u lakoj kategoriji.

Screenshot (Instagram)
McGregorov odgovor Abubakaru

Podsjetimo, McGregorova reakcija na ranije vijesti o Abdulmanapu nije bila nimalo slična ovoj te je on još u svibnju obitelji Nurmagomedov gospodski i javno uputio podršku:

"Molim se za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. To je čovjek zaslužan za ogroman broj svjetskih prvaka u više različitih disciplina. Pravi genije borilačkog sporta i vrlo sam tužan što sam čuo ovu vijest. U ovom trenutku moje su molitve uz obitelj Nurmagomedov", poručio je tada Irac.

Khabibov otac, spomenimo, veliku bitku vodi još od travnja, a prema novim informacijama koje je otkrio UFC-ov prvak, on je danas pri svijesti, ali njegovo stanje i dalje je vrlo ozbiljno.

"On je pod intenzivnom njegom. Koronavirus je iza njega, ali je ostavio posljedice na bubrege i srce. Posjećujem ga, on me prepoznaje, ali komunikacije nema jer je priključen na sve te uređaje. Svakoga dana me puste i provedem s njim pola sata. Držim ga za ruku, a kad ga pitam: 'Tata, prepoznaješ li me?' On mi gestikulira i da mi do znanja", otkrio je Khabib, prema prijevodu RT Sporta, za Channel One Russia.

Linker
25. travanj 2024 23:16