(FOTO) Joanna Jedrzejczyk pokazala kako izgleda njena u borbi ozlijeđena noga

Joanna Jedrzejczyk veliki dio borbe protiv Michelle Waterson, na UFC Fight Night 161 priredbi održanoj ovog vikenda u Tampi, borila se s ozbiljnom ozljedom noge. Unatoč tome, stisnula je zube, izdržala do kraja i trijumfirala jednoglasnom sudačkom odlukom.

Velika pobjeda koju je Poljakinja upisala svakako izgleda još veće i vrijednije kad se vidi izgled njene noge. Kako su otkrili iz njenog tima, Joanna Jedrzejczyk ozlijedila je nogu tijekom jednog od mnogobrojnih kickova kojima je pogodila nogu Michelle Waterson. Sama ozljeda dogodila se negdje tijekom treće runde, što je nakon iste ona i otkrila svom kutu.

Vjerovala je Joanna kako je noga slomljena te se nakon borbe uputila u bolnicu na pregled. Fotografije s lica mjesta proslijedila je Arielu Helwaniju, koji ih je objavio na svom Twitter profilu. Malo je reći da ozljeda izgleda gadno, no još uvijek nisu poznate informacije o ozbiljnosti ozljede, tj. je li uistinu riječ o lomu. Ako je tako, pitanje je kad će Joanna biti spremna za borbu protiv Weili Zhang, preko koje će se imati priliku vratiti na tron kategorije čija je najuspješnija prvakinja u povijesti.

Večeras se Joanna obratila i fanovima putem objave na Instagramu. Na fotografiji izgleda jako dobro raspoložena, a opis fotografije također u sličnom tonu.

"Ljudi, kakva noć. Moram pustiti da mi se slegnu emocije pa ću napisati više. Sad mogu reći kako sam više nego sretna svojim nastupom i pobjedom. Ponosna sam na svoj tim, ali i na vas. Svi ste vi veliki dio toga tko i što sam ja kao osoba i kao sportašica. Niste me iznevjerili.

P.S. Svakako ću vas obavijestiti o stanju moje noge. Definitivno mi je potrebna pedikura", napisala je bivša UFC prvakinja te očito buduća izazivačica. Tu objavu može vidjeti ispod teksta.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!