UFC

Coleman podržao ideju o ženskoj BMF tituli: ‘To nam definitivno treba, a evo i tko je savršena kandidatkinja‘

Mark Coleman

 SCREENSHOT/YOUTUBE (MMA JUNKIE) Screenshot/youtube (mma Junkie)
Ranije je o ovoj zamisli govorila Jessica Andrade, a sada se s njom složio i legendarni ‘The Hammer‘

Mark Coleman je bio počašćen na posebnoj UFC 300 priredbi nakon što je proživio vrlo neugodno i po život opasno iskustvo.

59-godišnji Coleman spasio je svoje roditelje iz njihove zapaljene kuće prošlog mjeseca u Ohiju. Bio je ozbiljno ugroženog zdravlja zbog udisanja dima, ali je potpuno ozdravio nakon višednevnog boravka u bolnici. Član UFC-ove Kuće slavnih bio je pozvan da prisustvuje velikom jubilarnom događaju u subotu u T-Mobile Areni kako bi uručio BMF pojas oko struka pobjednika - Maxa Hollowaya koji je na nevjerojatan način nokautirao Justina Gaethjea.

"Blagoslovljen sam što sam ovdje", rekao je Coleman na press konferenciji UFC-a 300. "Zdrav sam, a zdravlje je bogatstvo, i to imam. Vrlo sam sretan. Bog je bio sa mnom prije mjesec dana, i izvukao me kroz najstrašniju noć u mom životu.‘‘

"Mama i tata su još uvijek živi, ali nisam imao dovoljno snage da spasim svog psa Hammera, ali on će zauvijek biti sa mnom ostatak mog života. Značio mi je sve, moj prvi pas ikad."

Gledajući trenutno stanje UFC-a, Coleman je rekao da bi volio vidjeti i ženski BMF pojas, a upravo o tome je nedavno govorila Jessica Andrade:

"Voljela bih dobiti tu priliku. To bi bilo stvarno ‘cool‘. Samo razmišljam o tome tko bi bio protivnik jer imate Valentinu Shevchenko. Imate Zhang Weili. Imate Amandu Nunes ako se odluči vratiti. Angelu Hill…to bi bila nevjerojatna stvar. Nadam se da UFC uzima u obzir mene kao kandidata za nešto takvo, bilo bi stvarno super da UFC ima ženski BMF naslov.", izjavila je Andrade.

Coleman je imenovao koga on vidi kao pravu kandidatkinju za takvu titulu:

"Definitivno nam treba ženski BMF, i same će se pokazati tko je to", rekao je. "Ako bi se vratila iz mirovine, Joanna Jedrzejczyk bila bi savršen BMF za početak. Tko želi protiv Joanne? Ona bi se vratila iz mirovine za to, dam se kladiti."

Linker
19. travanj 2024 12:01